Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντιμέτωποι με κυρώσεις οι σταθμοί που αναμεταδίδουν το σήμα της ΕΡΤ

Αντιμέτωποι με κυρώσεις οι σταθμοί που αναμεταδίδουν το σήμα της ΕΡΤ

Με κυρώσεις προειδοποίησε το υπουργείο Οικονομικών τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς που αναμεταδίδουν το σήμα της ΕΡΤ. Το υπουργείο Οικονομικών με e-mail ξεκαθάρισε στους αρμόδιους φορείς πως τυχόν προβολή των πάσης φύσεως εκπομπών (τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών), που φέρουν το σήμα της ΕΡΤ από περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς συνιστά μη αδειοδοτημένη και εξ αυτού του λόγου παράνομη προβολή προγράμματος και αντιμετωπίζει όλες τις κυρώσεις που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.

Με κυρώσεις προειδοποίησε το υπουργείο Οικονομικών τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς που αναμεταδίδουν το σήμα της ΕΡΤ.

Το υπουργείο Οικονομικών με e-mail ξεκαθάρισε στους αρμόδιους φορείς πως τυχόν προβολή των πάσης φύσεως εκπομπών (τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών) που φέρουν το σήμα της ΕΡΤ από περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, συνιστά μη αδειοδοτημένη και εξ αυτού του λόγου παράνομη προβολή προγράμματος και αντιμετωπίζει όλες τις κυρώσεις που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.

«Εκ μέρους του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Στουρνάρα, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 (ΦΕΚ Β΄ 1414/11.6.2013) ΚΥΑ καταργείται η δημόσια επιχείρηση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΕΡΤ Α.Ε) και οι θυγατρικές της. Με βάση την παραπάνω απόφαση, διακόπτεται η λειτουργία της εταιρίας ΕΡΤ Α.Ε. και των θυγατρικών της και ως εκ τούτου παύει η εκπομπή σήματος από την ΕΡΤ» αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό mail.

Το υπουργείο αντέδρασε κυρίως στη μετάδοση του σήματος της ΕΡΤ από τον 902 TV. Η αναμετάδοση αυτή ήδη διεκόπη από τη Digea.

Διαβάστε επίσης:Αντιμέτωποι με κυρώσεις οι σταθμοί που αναμεταδίδουν το σήμα της ΕΡΤ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024