Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Υπηρεσίες One Stop Shop για την είσοδο στη γερμανική αγορά

Υπηρεσίες One Stop Shop για την είσοδο στη γερμανική αγορά

Οργανωμένες υπηρεσίες One Stop Shop προσφέρει το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο σε όσους επιχειρηματίες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ή και να επισκεφθούν εκθέσεις που διοργανώνονται στη Γερμανία.

Οργανωμένες υπηρεσίες One Stop Shop προσφέρει το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο σε όσους επιχειρηματίες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ή και να επισκεφθούν εκθέσεις που διοργανώνονται στη Γερμανία.

Το Επιμελητήριο δημιούργησε έναν ειδικό μηχανισμό υποστήριξης εκθετών και επισκεπτών, ενώ παράλληλα οργανώνει επιχειρηματικές αποστολές επίσκεψης σε εκθέσεις.

Μέσω του μηχανισμού, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο αναλαμβάνει την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου εκθέτη, ενώ τον υποστηρίζει σε μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων, όπως η υποβολή και παρακολούθηση της αίτησης συμμετοχής του στην έκθεση, η επιλογή και η οργάνωση του περιπτέρου του, η προβολή του, αλλά και η μεταφορά και διαμονή του στη Γερμανία, η υποστήριξή του με βοηθητικό προσωπικό, καθώς και η παροχή βοήθειας κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Σημειώνεται ότι, το Επιμελητήριο διασφαλίζει με αυτόν τον τρόπο στον επιχειρηματία, σημαντική εξοικονόμηση πόρων, καθώς ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε εκθέτη, παρέχει -κλιμακούμενου κόστους- «πακέτα» προσφερόμενων υπηρεσιών.

Παράλληλα, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, εφόσον ζητηθεί, συμβάλλει για τη διενέργεια Β2Β συναντήσεων, στα πλαίσια των εκθέσεων.

Σε ό,τι αφορά τις προσφερόμενες υπηρεσίες για ενδιαφερόμενους επισκέπτες, το Επιμελητήριο διαμεσολαβεί για την οργάνωση του ταξιδιού, τη διαμονή τους στη Γερμανία, αλλά και την υποδοχή τους στις εκθέσεις. Επίσης, διαθέτει όλο το ενημερωτικό υλικό των εκθέσεων μεταφρασμένο στα Ελληνικά και τα Αγγλικά.

Όπως για τους εκθέτες, έτσι και για τους επισκέπτες το Επιμελητήριο έχει τη δυνατότητα οργάνωσης B2B συναντήσεων, ενώ προσφέρει και την υπηρεσία της διερμηνείας.

Ο Γενικός Διευθυντής του Επιμελητηρίου, Αθανάσιος Κελέμης, δήλωσε ότι «το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο αποτελεί ήδη με τις υπηρεσίες του εφαλτήριο στήριξης της ελληνικής εξωστρέφειας. Πρόκειται για στρατηγική επιλογή του Επιμελητήριου, στην οποία θα επιμείνει πιστεύοντας στην αξία των Ελληνικών προϊόντων και των Ελληνικών επιχειρήσεων. Η ενίσχυση της εξωστρέφειας και η αύξηση των εξαγωγών, είναι μια από τις βασικές προϋποθέσεις για την έξοδο από την κρίση της ελληνικής οικονομίας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024