Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ανοιξαν οι τράπεζες στην Κύπρο - Σε ισχύ οι περιορισμοί στις συναλλαγές

Ανοιξαν οι τράπεζες στην Κύπρο – Σε ισχύ οι περιορισμοί στις συναλλαγές

Χωρίς -τουλάχιστον εμφανή- προβλήματα άνοιξαν οι τράπεζες στην Κύπρο. Από νωρίς έξω από τα υποκαταστήματα είχαν σχηματιστεί ουρές -μεγάλες στην περίπτωση της Λαϊκής- αν και η εξυπηρέτηση του κοινού είχε προγραμματιστεί για το μεσημέρι. Τα υποκαταστήματα των τραπεζών θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 18:00, ενώ σε ισχύ έχουν τεθεί αυστηροί περιορισμοί στις συναλλαγές και τη διακίνηση κεφαλαίων.

Χωρίς -τουλάχιστον εμφανή- προβλήματα άνοιξαν οι τράπεζες στην Κύπρο στις 12:00 την Πέμπτη, μετά το παρατεταμένο κλείσιμό τους, από τις 16 Μαρτίου και την οικονομική ασφυξία που αυτό προκάλεσε.

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, έξω από τα υποκαταστήματα των τραπεζών είχαν σχηματιστεί ουρές αν και η εξυπηρέτηση του κοινού είχε προγραμματιστεί για το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ουρές έξω από τα υποκαταστήματα της Λαϊκής είναι ιδιαίτερα μεγάλες, ενώ καλύτερη είναι η εικόνα από τα υποκαταστήματα της Κύπρου και της Ελληνικής.

Η πολύωρη αναμονή έχει προκαλέσει κόπωση στους καταθέτες, που ωστόσο περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους για να εξυπηρετηθούν.

Τα υποκαταστήματα των τραπεζών θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 18:00, ενώ σε ισχύ έχουν τεθεί αυστηροί περιορισμοί στις συναλλαγές και τη διακίνηση κεφαλαίων.

Για κάθε ενδεχόμενο σε επιφυλακή βρίσκεται από το πρωί η κυπριακή Αστυνομία.

«Σήμερα ζούμε το μεγάλο στοίχημα από την ώρα που θα ανοίξουν οι τράπεζες» δήλωσε στο Mega το πρωί της Πέμπτης, ο υπουργός Συγκοινωνιών Τ.Μητσόπουλος. Ο ίδιος ζήτησε από τους καταθέτες ψυχραιμία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Εγραψε ιστορία ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Γκιώνης και πάει Παρίσι!

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ σε ηλικία 44 ετών κατάφερε κάτι που φαινόταν ουτοπικό και ανέλπιστο, αλλά το τεράστιο ταλέντο του και η αστείρευτη ψυχική του δύναμη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024