Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετά τις αποφάσεις στην Κύπρο οι εξελίξεις για τα υποκαταστήματα στην Ελλάδα

Μετά τις αποφάσεις στην Κύπρο οι εξελίξεις για τα υποκαταστήματα στην Ελλάδα

Την ύπαρξη ενδιαφέροντος εκ μέρους ελληνικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων σχετικά με την απόκτηση των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα επιβεβαίωσαν πηγές, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Συμβουλίου Συστημικής Ευστάθειας, το απόγευμα της Κ.Δευτέρας. Σε κάθε περίπτωση, οι όποιες ανακοίνωσεις θα γίνουν μετά τις αποφάσεις της κυπριακής Βουλής επί του σχετικού νομοσχεδίου που αφορά τις αποφάσεις του Eurogroup.

Την ύπαρξη ενδιαφέροντος εκ μέρους ελληνικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων σχετικά με την απόκτηση των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα επιβεβαίωσαν πηγές, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Συμβουλίου Συστημικής Ευστάθειας, το απόγευμα της Κ.Δευτέρας στο υπουργείο Οικονομικών.

Σε κάθε περίπτωση, οι όποιες ανακοίνωσεις θα γίνουν μετά τις αποφάσεις της κυπριακής Βουλής επί του σχετικού νομοσχεδίου που αφορά τις αποφάσεις του Eurogroup. Η Τράπεζα της Ελλάδας, στο πλαίσιο των εποπτικών αρμοδιοτήτων της, θα δώσει την τελική έγκριση για τη συναλλαγή.

Στην Ελλάδα, λειτουργούν τρεις κυπριακές τράπεζες (Τράπεζα Κύπρου, Cyprus Popular Bank και Ελληνική Τράπεζα) οι οποίες διαθέτουν σημαντικό δίκτυο το οποίο αριθμεί περί τα 330 υποκαταστήματα, στα οποία εργάζονται περίπου 5.000 υπάλληλοι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024