Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συντήρηση και επισκευή δύο πλοίων στο «Νεώριον Σύρου», αποφάσισε η Minoan

Συντήρηση και επισκευή δύο πλοίων στο «Νεώριον Σύρου», αποφάσισε η Minoan

Tην ετήσια συντήρηση και επισκευή των επιβατηγών και οχηματαγωγών πλοίων KNOSSOS PALACE και FESTOS PALACE στα ναυπηγεία του Νεωρίου Σύρου, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της MINOAN LINES, μέλος του ομίλου Grimaldi. Η κίνηση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για τα ναυπηγεία συμβάλλοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη και στη διατήρηση θέσεων εργασίας στο ιστορικό και παλαιότερο ναυπηγείο της Ελλάδας, στο οποίο απασχολούνται σήμερα περίπου 500 εργαζόμενοι.

Tην ετήσια συντήρηση και επισκευή των επιβατηγών και οχηματαγωγών πλοίων KNOSSOS PALACE και FESTOS PALACE στα ναυπηγεία του Νεωρίου Σύρου, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της MINOAN LINES, μέλος του ομίλου Grimaldi.

Η κίνηση της MINOAN θα συμβάλει στη βιώσιμη ανάπτυξη και στη διατήρηση θέσεων εργασίας στο ιστορικό και παλαιότερο ναυπηγείο της Ελλάδας, στο οποίο απασχολούνται σήμερα περίπου 500 εργαζόμενοι.

Επίσης, με την κίνηση αυτή θα αναζωογονηθεί η τοπική αγορά, οι μικρές εμπορικές επιχειρήσεις και τα συνεργαζόμενα με τη μονάδα των ναυπηγείων εξωτερικά συνεργεία της Σύρου.

Από την πλευρά της η διοίκηση του ναυπηγείου «ΝΕΩΡΙΟ Σύρου», διά του προέδρου της, Κωνσταντίνου Κοκκάλα, χαιρετίζει την ανανέωση της συνεργασίας του ομίλου Grimaldi με τις Μινωικές Γραμμές, για την επισκευή των πλοίων του στη Σύρο, κίνηση που αποτελεί δείγμα εμπιστοσύνης προς το ιστορικό και καταξιωμένο στη διεθνή αγορά ναυπηγείο του Νεωρίου, όπως επισημαίνει.

Τέλος, η διοίκηση του ναυπηγείου πιστεύει ότι στα πλοία θα γίνει ό,τι καλύτερο είναι δυνατόν ποιοτικά, με τη δέσμευση ότι οι εργαζόμενοι θα ανταποκριθούν πλήρως στις υποχρεώσεις, ώστε τα πλοία του Ομίλου να φεύγουν χωρίς καθυστερήσεις, πράγμα που έχει ιστορικά αποδειχθεί στην συνεχή και μακροχρόνια λειτουργία του «ΝΕΩΡΙΟΥ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024