Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Απεργία στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τη Δευτέρα

Απεργία στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τη Δευτέρα

Με αίτημα να ανακεφαλαιοποιηθεί το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και να συνεχιστεί η λειτουργία του, οι εργαζόμενοι στο ΤΤ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία και πορεία στο κέντρο της Αθήνας τη Δευτέρα. Οι εργαζόμενοι στο ΤΤ αμφισβητούν ως παράνομες και αδιαφανείς τις μεθοδεύσεις που επιδιώκουν το σπάσιμό του σε καλή και κακή τράπεζα και κατ' επέκταση τη διάλυσή του. Στο πλευρό τους τάσσεται η ΟΤΟΕ.

Με αίτημα να ανακεφαλαιοποιηθεί το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και να συνεχιστεί η λειτουργία του, οι εργαζόμενοι στο ΤΤ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία και πορεία στο κέντρο της Αθήνας τη Δευτέρα.

«Αμφισβητούμε τις παράνομες και αδιαφανείς μεθοδεύσεις της Τράπεζας της Ελλάδος, που επιδιώκουν το σπάσιμο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε καλή και κακή τράπεζα και κατ’ επέκταση τη διάλυσή του. Απορρίπτουμε την έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος για τη μη βιωσιμότητα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, η οποία στηρίχτηκε σε κατασκευασμένα στοιχεία», αναφέρουν οι εργαζόμενοι του ΤΤ,
σε ανακοίνωσή τους.

Οι εργαζόμενοι τάσσονται υπέρ της ανακεφαλαιοποίησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της ίσης μεταχείρισης με τις «συστημικές τράπεζες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ρεάλ – Μπάγερν 2-1: Αδιανόητη ανατροπή και επική πρόκριση στον τελικό για τους Μαδριλένους (vids)

Με δύο γκολ του Χοσέλου στα τελευταία λεπτά (88’ – 90+1’), η Ρεάλ έκανε την ολική ανατροπή απέναντι στην Μπάγερν και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024