Κυριακή 12 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συμφωνία χρηματοδότησης αναπτυξιακών έργων μεταξύ ΕΤΕπ και Ελλάδας

Συμφωνία χρηματοδότησης αναπτυξιακών έργων μεταξύ ΕΤΕπ και Ελλάδας

Με αντικείμενο τη χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων, συναντάται αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Αντ.Σαμαράς με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Βέρνερ Χόγιερ, παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Η κυβέρνηση θα υπογράψει με τον πρόεδρο της ΕΤΕπ συμφωνία έναρξης χρηματοδότησης αναπτυξιακών έργων από την Τράπεζα Επενδύσεων.

Συμφωνία χρηματοδότησης αναπτυξιακών έργων από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) θα υπογράψει σήμερα, Πέμπτη, η κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός Αντ.Σαμαράς συναντάται αυτήν την ώρα με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Βέρνερ Χόγιερ, παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συμφωνία που θα υπογράψει η κυβέρνηση με τον πρόεδρο της ΕΤΕπ θα δώσει τέλος στην πολύμηνη αβεβαιότητα η οποία είχε καθηλώσει τις χρηματοδοτήσεις από την ΕΤΕπ στο επίπεδο των μόλις 10 εκατ. ευρώ για το 2012.

Επιπλέον, η συμφωνία θα προβλέπει την υποστήριξη της ΕΤΕπ στο ελληνικό πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, στην υλοποίηση έργων ΣΔΙΤ (συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα), στη χρηματοδότηση ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα και στην προώθηση έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως η ενέργεια και η διαχείριση αποβλήτων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Νότιγχαμ Φόρεστ – Τσέλσι 2-3: Νίκη των «μπλε», έχουν σωθεί ουσιαστικά οι γηπεδούχοι

Η Τσέλσι νίκησε με ανατροπή στην ανατροπή 3-2 τη Νότιγχαμ που ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή της μετά την ήττα της Λούτον.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 12 Μαϊου 2024