Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

Πρέπει να εμμείνουμε στους όρους του Μνημονίου, λέει το Βερολίνο

Υπάρχει ευρεία συναίνεση σε ολόκληρη την Ευρώπη ότι η Ελλάδα οφείλει να εμμείνει στους συμφωνημένους όρους του μνημονίου και πως οποιαδήποτε συζήτηση για αυτούς τους όρους θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα του επόμενου έλεγχου της τρόικας, είπε την Τετάρτη εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών. Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο παράτασης του χρονοδιαγράμματος, σημείωσε ότι η γερμανική κυβέρνηση θα στηρίξει τις απόψεις της στα «δεδομένα που θα προκύψουν από την επόμενη έκθεση της τρόικας» και όχι βάσει «εικασιών».

Υπάρχει ευρεία συναίνεση σε ολόκληρη την Ευρώπη ότι η Ελλάδα οφείλει να εμμείνει στους συμφωνημένους όρους του μνημονίου και πως οποιαδήποτε συζήτηση για αυτούς τους όρους θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα του επόμενου έλεγχου της τρόικας, είπε την Τετάρτη εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.

«Υπάρχει ευρεία συναίνεση ότι πρέπει να εμμείνουμε στους όρους του πακέτου διάσωσης που συμφωνήθηκε», είπε σε συνέντευξη Τύπου η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με το Reuters.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο παράτασης του χρονοδιαγράμματος μείωσης του ελλείμματος, σημείωσε ότι η γερμανική κυβέρνηση θα στηρίξει τις απόψεις της στα «δεδομένα που θα προκύψουν από την επόμενη έκθεση της τρόικας» και όχι βάσει «εικασιών».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024