Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη πτώση στις κρατήσεις προς Ελλάδα από τη Γερμανία

Μεγάλη πτώση στις κρατήσεις προς Ελλάδα από τη Γερμανία

Σημαντική μείωση των τουριστικών κρατήσεων από τη Γερμανία προς την Ελλάδα, ανακοίνωσαν δύο ακόμη γερμανικές εταιρείες του τουριστικού κλάδου, η αεροπορική εταιρία Air Berlin και ο τουριστικός όμιλος Rewe. Οι Γερμανοί –η μεγαλύτερη δεξαμενή τουριστών παγκοσμίως– φαίνεται να αποφεύγουν την Ελλάδα εξαιτίας δημοσιευμάτων για κλίμα εχθρότητας, ακόμα και επιθετικότητας απέναντί τους.

Δυο ακόμα γερμανικές εταιρίες του τουριστικού κλάδου, η αεροπορική εταιρία Air Berlin και ο τουριστικός όμιλος Rewe, ανακοίνωσαν ότι έχουν μειωθεί οι τουριστικές κρατήσεις από τη Γερμανία προς την Ελλάδα.

«Η Ελλάδα τα πάει πολύ άσχημα, όπως και η Βόρειος Αφρική», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Air Berlin, Χάρτμουτ Μέντορν.

Οι Γερμανοί –η μεγαλύτερη δεξαμενή τουριστών παγκοσμίως– αποφεύγουν την Ελλάδα εξαιτίας δημοσιευμάτων για κλίμα εχθρότητας, ακόμα και επιθετικότητας απέναντί τους μετά τα σκληρά μέτρα λιτότητας σε συνδυασμό με ανησυχίες για απεργίες.

Από την πλευρά του, ο Νόρμπερτ Φίμπιγκ, επικεφαλής του τουριστικού βραχίονα της Rewe, είπε ότι οι Γερμανοί επιλέγουν άλλους προορισμούς όπως η Τουρκία, αντανακλώντας αντίστοιχες δηλώσεις άλλων ταξιδιωτικών φορέων όπως η Thomas Cook Germany, η οποία είπε ότι εναλλακτικό προορισμό αποτελεί και η Ισπανία.

Άλλες ταξιδιωτικές εταιρίες, όπως η TUI AG και η αεροπορική εταιρία Condor της Thomas Cook Germany κάνουν προσφορές προκειμένου να περιορίσουν την πτώση των κρατήσεων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Και στο τέλος το πρωτάθλημα πάει στην… Σίτι

Όταν η Σίτι μπαίνει στην... τελική ευθεία έχοντας ρόλο «οδηγού» τότε έχει τον τρόπο για να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024