Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Αλλαγή τακτικής» στη μάχη κατά της κρίσης συστήνει στο Βερολίνο ο Τσ.Ντάλαρα

«Αλλαγή τακτικής» στη μάχη κατά της κρίσης συστήνει στο Βερολίνο ο Τσ.Ντάλαρα

Η Γερμανίδα καγκελάριος και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να αλλάξουν την στρατηγική τους στην αντιμετώπιση της κρίσης και να ακούσουν το μήνυμα των ψηφοφόρων, υποστήριξε ο επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF). «Δεν χρειάζεται πλήρης απομάκρυνση τις προσπάθειες που γίνονται με το Δημοσιονομικό Σύμφωνο, αλλά μία στροφή 30-45 μοιρών αξίζει να εξετάστει» είπε ο αξιωματούχος, καλώντας για συμφωνία Μέρκελ και Ολάντ «όχι μόνο στα δευτερεύοντα αλλά και στα θεμελιώδη» ακούγοντας το μήνυμα των αγορών και των μήνυμα των εκλογών.

Η Γερμανίδα καγκελάριος και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να αλλάξουν την στρατηγική τους στην αντιμετώπιση της κρίσης και να ακούσουν το μήνυμα των ψηφοφόρων, υποστήριξε ο επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) την Τρίτη.

«Αυτό είναι το μήνυμα που έδωσαν οι αγορές και αυτό που έδωσαν οι ψηφοφόροι» ανέφερε ο Τσ.Νταλάρα σε συνέντευξή του στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με το Βloomberg.

Η Γερμανίδα καγκελάριος και ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ πρέπει να συμφωνήσουν «όχι μόνο σε επιφανειακές διαπιστώσεις αλλά σε θεμελιώδη ζητήματα» τόνισε.

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες, ανέφερε «δεν χρειάζεται να απομακρυνθούν από τις προσπάθειες που γίνονται με το Δημοσιονομικό Σύμφωνο, αλλά μία στροφή 30-45 μοιρών αξίζει να εξετάστει» είπε ο αξιωματούχος.

Ο Τσ.Νταλάρα εμφανίστηκε επίσης αισιόδοξος για τα προβλήματα του ισπανικού τραπεζικού τομέα αλλά και για την πορεία της Ελλάδας, λέγοντας πως η Αθήνα δεν αναμένεται ούτε να προχωρήσει σε χρεοστάσιο ούτε να βγει από την Ευρωζώνη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024