Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκινούν έλεγχοι σε δημοσίους φορείς με απλήρωτες υποχρεώσεις

Ξεκινούν έλεγχοι σε δημοσίους φορείς με απλήρωτες υποχρεώσεις

Στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν οι ασυνεπείς δημόσιοι φορείς, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ακολουθούνται οι οδηγίες που έχουν δοθεί για την τήρηση του Προϋπολογισμού και την έγκαιρη εξόφληση οφειλών. Με εντολη του Φ.Σαχινίδη έλεγχοι θα διενεργηθούν στους Δήμους Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Κορυδαλλού, Αιγάλεω, Βριλησσίων, Πειραιά, Ζωγράφου, Μεταμόρφωσης, Πετρούπολης, Καισαριανής, Παπάγου-Χολαργού και Κηφισιάς, καθώς και στα νοσοκομεία Αττικό, Θριάσιο, Άγιος Παντελεήμων Νικαίας, Τζάνειο, Ασκληπιείο Βούλας και το Μεταξά.

Ελέγχους σε φορείς του Δημοσίου που συστηματικά έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές θα διενεργούν κλιμάκια του υπουργείου Οικονομικών.

Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών κ. Φίλιππου Σαχινίδη συγκροτήθηκαν κλιμάκια ελέγχου τα οποία θα ελέγξουν τους ασυνεπείς δημόσιους φορείς προκειμένου να διαπιστώσουν εάν ακολουθούνται οι οδηγίες που έχουν δοθεί για την τήρηση του Προϋπολογισμού και την έγκαιρη εξόφληση οφειλών.

Έλεγχοι, σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠΟΙΚ, θα διενεργηθούν στους Δήμους Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Κορυδαλλού, Αιγάλεω, Βριλησσίων, Πειραιά, Ζωγράφου, Μεταμόρφωσης, Πετρούπολης, Καισαριανής, Παπάγου-Χολαργού και Κηφισιάς.

Ακόμη, θα ελεγχθούν τα νοσοκομεία Αττικό, Θριάσιο, Άγιος Παντελεήμων Νικαίας, Τζάνειο, Ασκληπιείο Βούλας και το Μεταξά. Τέλος, έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν στην Περιφέρεια Αττικής και στην Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΒΕΕ.

Οι έρευνες θα εστιάσουν στο εάν έχει ορισθεί προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών, εάν τηρείται πλήρως λειτουργικό Μητρώο Δεσμεύσεων και εάν έχουν δικαιολογηθεί οι λόγοι που οι συγκεκριμένοι φορείς δημιουργούν απλήρωτες υποχρεώσεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024