Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To PSI στο επίκεντρο της σύσκεψης του πρωθυπουργού με τον Ευ.Βενιζέλο

To PSI στο επίκεντρο της σύσκεψης του πρωθυπουργού με τον Ευ.Βενιζέλο

Με τις διαπραγματεύσεις για το PSI να έχουν μπει στην τελική ευθεία και εν όψει της άφιξης του επικεφαλής του IIF Τσαρλς Νταλάρα στην Αθήνα (το πιθανότερο το βράδυ της Πέμπτης), ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος έχει σύσκεψη το μεσημέρι της Τετάρτης με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

Με τις διαπραγματεύσεις για το PSI να έχουν μπει στην τελική ευθεία και εν όψει της άφιξης του επικεφαλής του IIF Τσαρλς Νταλάρα στην Αθήνα (το πιθανότερο το βράδυ της Πέμπτης), ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος έχει σύσκεψη το μεσημέρι της Τετάρτης (13:15) με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

Όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα θα υπάρξει συμφωνία για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, απαραίτητη προϋπόθεση για τη νέα δανειακή σύμβαση των 100+30 δισ. ευρώ.

Τα βασικά ζητήματα για την ανταλλαγή των ομολόγων έχουν ξεκαθαριστεί, ωστόσο υπάρχουν συγκεκριμένες εκκρεμότητες, τις οποίες ο επικεφαλής του IIF Τσαρλς Νταλάρα θα έρθει στην Αθήνα για να τις ξεκαθαρίσει σε συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο και τον υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο.

Στη συνάντηση των δύο ανδρών δεν αποκλείεται να εξεταστούν και θέματα που αφορούν τις διαπραγματεύσεις που θα αρχίσουν το προσεχές διάστημα με την τρόικα για τη νέα δανειακή σύμβαση, καθώς και τα μέτρα που θα συνοδεύουν το νέο πακέτο βοήθειας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024