Τετάρτη 15 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πωλήθηκαν τα Airbus του Δημοσίου στην Apollo Aviation

Πωλήθηκαν τα Airbus του Δημοσίου στην Apollo Aviation

Στην εταιρεία Apollo Aviation Group κατακυρώθηκε η πώληση των τεσσάρων αεροσκαφών τύπου Airbus A340-300, ιδιοκτησίας του υπουργείου Οικονομικών. Με απόφαση των υπουργών  Οικονομικών, Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Υποδομών και Εργασίας έγινε αποδεκτή και εγκρίθηκε η εισήγηση του χρηματοοικονομικού συμβούλου σχετικά με την κατακύρωση της πώλησης των αεροσκαφών στον υψηλότερο πλειοδότη, την εταιρεία Apollo Aviation Group.

Στην εταιρεία Apollo Aviation Group κατακυρώθηκε η πώληση των τεσσάρων αεροσκαφών τύπου Airbus A340-300, ιδιοκτησίας του υπουργείου Οικονομικών.

Με απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Υποδομών και Εργασίας έγινε αποδεκτή και εγκρίθηκε η εισήγηση του χρηματοοικονομικού συμβούλου σχετικά με την κατακύρωση της πώλησης των αεροσκαφών στον υψηλότερο πλειοδότη, την εταιρεία Apollo Aviation Group.

Η Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων ενέκρινε τα συνημμένα σχεδία συμβάσεων και εξουσιοδότησε τον υπουργό Οικονομικών να τα υπογράψει. Η εισήγηση του χρηματοοικονομικού συμβούλου ήταν σύμφωνη κα με την γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του Δημοσίου.

Τα εν λόγω αεροσκάφη βρίσκονταν σε αχρησία από τον Οκτώβριο του 2009 όταν και οι Ολυμπιακές Αερογραμμές σταμάτησαν τη δραστηριότητά τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αλμέιδα: «Χάνεται ένα πρωτάθλημα και την ευθύνη την έχω εγώ»

Ο Αλμέιδα ανέλαβε την ευθύνη για τη διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Μαϊου 2024