Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συμβούλοι για πιθανή είσοδο του ΟΠΑΠ στο Διαδίκτυο το 2012

Συμβούλοι για πιθανή είσοδο του ΟΠΑΠ στο Διαδίκτυο το 2012

Με συμβούλους τέσσερις ξένες και ελληνικές τράπεζες (Rothschild, Lazard, EFG Eurobank και Alpha Bank) ξεκινά ο ΟΠΑΠ την αξιολόγηση Online παρόχων παγκόσμιας εμβέλειας για πιθανή στρατηγική συμμαχία και στην είσοδο στο διαδίκτυο εντός του 2012, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Οργανισμός. Στόχος του οργανισμού είναι η αξιολόγηση να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Με συμβούλους τέσσερις ξένες και ελληνικές τράπεζες (Rothschild, Lazard, EFG Eurobank και Alpha Bank) ξεκινά ο ΟΠΑΠ την αξιολόγηση Online παρόχων παγκόσμιας εμβέλειας για πιθανή στρατηγική συμμαχία και στην είσοδο στο διαδίκτυο εντός του 2012, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός.

Πρόκειται για τις Eurobank, Alpha, Rothschild και Lazard. Στόχος του οργανισμού είναι η αξιολόγηση να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2012.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Γιάννης Σπανουδάκης ανέφερε, κατά την ενημέρωση του προσωπικού την Τετάρτη, επεσήμανε πως ο οργανισμός είχε επιλέξει την ίδια πρακτική και στην περίπτωση των Κρατικών Λαχείων και του Ξυστό ώστε να διεκδικήσει την άδεια διαχείρισής τους για τα επόμενα 12 χρόνια, επιτυγχάνοντας να συνεργαστεί με τρεις από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών διεθνώς.

Αντίθετα, όπως υπογράμμισε, ο ΟΠΑΠ διεκδίκησε και πέτυχε να εξασφαλίσει το προηγούμενο διάστημα την μοναδική άδεια για τα 35.000 VLTs, τα οποία θα εγκατασταθούν στη χώρα έως το τέλος του 2013, αλλά και να επεκτείνει κατά 10 χρόνια (2020-2030) την αποκλειστική άδεια οργάνωσης και διάθεσης των υφιστάμενων 11 παιχνιδιών της μέσω του δικτύου των πρακτορείων της.

Τα υφιστάμενα παιχνίδια, υποστήριξε ο Γ.Σπανουδάκης, θα διατίθενται εντός του 2012 και μέσω του διαδικτύου, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που γίνεται μέσω των πρακτορείων έως σήμερα δηλαδή με διασφάλιση της προμήθειας των πρακτόρων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νέος «τεχνικός διευθυντής» της Αλ Νασρ (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι ο απόλυτος σταρ στη Σαουδική Αραβία και να σκοράρει ακατάπαυστα με την Αλ Νασρ, όμως 1,5 χρόνο μετά φαίνεται να έχει αναλάβει και νέο κομβικό ρόλο στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024