Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ενημέρωση των ασφαλισμένων των Ασπίς και Commercial από την ΤτΕ

Ενημέρωση των ασφαλισμένων των Ασπίς και Commercial από την ΤτΕ

Προθεσμία έως τις 9 Ιανουαρίου 2012 έχουν οι ασφαλισμένοι στις εταιρείες Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value, να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη εφόσον διαφωνούν με τα στοιχεία για τις οφειλές προς αυτούς που κατέγραψε η εποπτική αρχή. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επόπτη, που ανήκει στην Τράπεζα της Ελλάδος, έχει καταρτισθεί το Προσωρινό Χαρτοφυλάκιο Ζωής, των ασφαλισμένων κάθε εταιρείας, στο οποίο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων το σύνολο των οφειλομένων παροχών τους προς αυτούς.

Προθεσμία έως τις 9 Ιανουαρίου 2012 έχουν οι ασφαλισμένοι στις εταιρείες Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value, να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη εφόσον διαφωνούν με τα στοιχεία για τις οφειλές προς αυτούς που κατέγραψε η εποπτική αρχή.

Οι δύο εταιρείες, όπως είναι γνωστό, έκλεισαν το Σεπτέμβριο του 2009 και το Φεβρουάριο του 2010 αντίστοιχα, γιατί δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις λειτουργίας που προέβλεπε ο νόμος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επόπτη, που ανήκει στην Τράπεζα της Ελλάδος, έχει καταρτισθεί το Προσωρινό Χαρτοφυλάκιο Ζωής, των ασφαλισμένων κάθε εταιρείας, στο οποίο περιλαμβάνονται:

  • το σύνολο των ασφαλισμένων τους.
  • το σύνολο των οφειλομένων παροχών τους προς αυτούς και τα περιουσιακά στοιχεία που διέθεταν οι εταιρείες για την κάλυψη των συγκεκριμένων παροχών.

Το Προσωρινό Χαρτοφυλάκιο έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της Τράπεζας της Ελλάδος (www.bankofgreece.gr) όπου μπορούν να το επισκεφθούν οι ενδιαφερόμενοι.

Στον ίδιο ιστότοπο αναρτήθηκαν και οι εκθέσεις του Επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής στο Προσωρινό Χαρτοφυλάκιο Ασφαλιστηρίων Ζωής & Συμπληρωματικών Παροχών.

Αν υπάρχει οποιαδήποτε αντίρρηση για τα παραπάνω οι ασφαλισμένοι πρέπει να ασκήσουν Ανακοπή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, εντός αποκλειστικής προθεσμίας που λήγει την 09.01.2012.

Διευκρινίζεται επίσης ότι για ερωτήματα σχετικά με το προσωρινό χαρτοφυλάκιο, οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά στην αντίστοιχη εταιρεία και όχι στην Τράπεζα της Ελλάδος στα τηλέφωνα 210-6180620, 210-6180647, 210-6180691 για την Ασπίς Πρόνοια και 210-7210327, 210-7210689 για την Commercial Value.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν επίσης να λαμβάνουν πληροφορίες :

  • για την εταιρία Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, στον ιστότοπο : www.aspispronia.gr
  • για την εταιρία Commercial Value ΑΑΕ, στον ιστότοπο : www.commercialvalue.gr

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για τον τελικό της Super League Κ15.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024