Τετάρτη 15 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άνοδος, με ευρωπαϊκό αέρα, στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

Άνοδος, με ευρωπαϊκό αέρα, στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

Στο πράσινο σταμάτησαν την πορεία τους οι δείκτες στη Γουόλ Στριτ την Τετάρτη, μετά την ισχυρή ενίσχυση στις ευρωπαϊκές αγορές. Οι μετοχές των ενεργειακών και των εταιρειών τεχνολογίας στήριξαν τους αμερικανικούς δείκτες, ενώ το κλίμα ευνόησε και η άνοδος στις τιμές των εμπορευμάτων.

Στο πράσινο σταμάτησαν την πορεία τους οι δείκτες στη Γουόλ Στριτ την Τετάρτη, μετά την ισχυρή ενίσχυση στις ευρωπαϊκές αγορές.

Οι μετοχές των ενεργειακών και των εταιρειών τεχνολογίας στήριξαν τους αμερικανικούς δείκτες, ενώ το κλίμα ευνόησε και η άνοδος στις τιμές των εμπορευμάτων.

Ο μετοχές του κλάδου ενέργειας ενισχύθηκαν κατά 1,4% στον S&P, με πρωταγωνίστριες τις Chevron και Exxon Mobil, ενώ η τιμή του πετρελαίου μπρεντ ενισχύθηκε κατά περίπου 3%.

Ανάκαμψη και στις τεχνολογικές μετοχές -στην κορυφή των οποίων τέθηκε η Yahoo!, μετά τις αναφορές πως η Microsoft εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς της.

Ο Dow Jones έκλεισε ενισχυμένος κατά 1,21% στις 10.939,95 μονάδες ενώ ο Nasdaq ενισχύθηκε κατά 2,32%. Ο S&P 500 σημείωσε άνοδο 1,79%.

Νωρίτερ, στο Λονδίνο ο FTSE100 είχε κλείσει με άνοδο 3,19%, ο DAX στη Φρανκφούρτη με άνοδο 4,91% και ο CAC στο Παρίσι με άνοδο 4,33%.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο τίτλος του πρωταθλητή περνάει από το… Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός αναζητά την επιστροφή στις νίκες, με φόντο την 3η θέση της βαθμολογίας, απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία με τρίποντο επί της ουσίας κατακτά το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Μαϊου 2024