Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αποφασισμένη να εμποδίσει την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ δηλώνει η ΓΕΝΟΠ

Αποφασισμένη να εμποδίσει την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ δηλώνει η ΓΕΝΟΠ

Αποφασισμένη να εμποδίσει με όλες της τις δυνάμεις την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ δηλώνει με ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ. Η Ομοσπονδία κάνει λόγο για «ξεπούλημα των λιγνιτικών σταθμών της ΔΕΗ στους κρατικοδίαιτους ιδιώτες» το οποίο, όπως υποστηρίζει, δεν θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, δεν θα βοηθήσει την ανάπτυξη του τόπου και δεν θα ωφελήσει τους καταναλωτές. Αντιπροτείνει στην κυβέρνηση να παραχωρήσει στους ιδιώτες ηλεκτροπαραγωγούς τα ανεκμετάλλευτα κοιτάσματα λιγνίτη.

Αποφασισμένη να εμποδίσει με όλες της τις δυνάμεις την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ δηλώνει με ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ.

Η Ομοσπονδία των εργαζομένων κάνει λόγο για «ξεπούλημα των λιγνιτικών σταθμών της ΔΕΗ στους ιδιώτες» το οποίο, όπως υποστηρίζει, δεν θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, δεν θα βοηθήσει την ανάπτυξη του τόπου και δεν θα ωφελήσει τους καταναλωτές.

Η ΓΕΝΟΠ καλεί την κυβέρνηση να παραχωρήσει στους ιδιώτες ηλεκτροπαραγωγούς τα ανεκμετάλλευτα κοιτάσματα λιγνίτη, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στη λιγνιτική παραγωγή εφόσον κάνουν επενδύσεις σε ορυχεία και μονάδες παραγωγής.

«Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ υπενθυμίζει σε όλους όσους σχεδιάζουν το ξεπούλημα των λιγνιτικών σταθμών της Επιχείρησης του ελληνικού λαού στους κρατικοδίαιτους ιδιώτες (ώστε οι κύριοι αυτοί χωρίς να βάλουν ιδιαίτερα κεφάλαια και χωρίς να πάρουν κανένα απολύτως ρίσκο να κερδίζουν σε βάρος της ΔΕΗ και των καταναλωτών) πριν πάρουν τις τελικές αποφάσεις τους να το σκεφτούν καλά», καταλήγει η ανακοίνωση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ραζβάν Λουτσέσκου: Πήρε πολλά από όλους τους ποδοσφαιριστές

Οταν μια ομάδα έχει 20 (!) σκόρερ, σημαίνει πολλά για το πνεύμα και τη νοοτροπία της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024