Τρίτη 14 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σε συγχώνευση προχωρούν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και η TBank

Σε συγχώνευση προχωρούν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και η TBank

Το Χρηματιστήριο Αθηνών κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της από σήμερα 9 Ιουνίου 2011 μέχρις ότου το επενδυτικό κοινό ενημερωθεί για το αποτέλεσμα των συνεδριάσεων των διοικητικών συμβουλίων των εταιρειών με θέμα τη συγχώνευσή τους και, σε περίπτωση που αποφασισθεί η εν λόγω συγχώνευση, για την προτεινόμενη σχέση ανταλλαγής. Η T BANK εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011 με μοναδικό θέμα πρόταση συγχώνευσης με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Το Χρηματιστήριο Αθηνών κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της από σήμερα 9 Ιουνίου 2011 μέχρις ότου το επενδυτικό κοινό ενημερωθεί για το αποτέλεσμα των συνεδριάσεων των διοικητικών συμβουλίων των εταιρειών με θέμα τη συγχώνευσή τους και, σε περίπτωση που αποφασισθεί η εν λόγω συγχώνευση, για την προτεινόμενη σχέση ανταλλαγής.

Ακόμη, αναστέλλεται προσωρινά και η διαπραγμάτευση των παραγώγων προϊόντων συμπεριλαμβανομένου των προϊόντων δανεισμού, με υποκείμενο τίτλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Η T BANK εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011 με μοναδικό θέμα πρόταση συγχώνευσης με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η τράπεζα θα προβεί σε περαιτέρω ενημέρωση του επενδυτικού κοινού μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Υπενθυμίζεται πως τον Απρίλιο η T Bank (πρώην Aspis Bank) προχώρησε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 48,37 εκατ. ευρώ , κατά την οποία το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο απόκτησε παρουσία 32,90% στο μετοχικό της κεφάλαιο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 3-3: O Nτουράν σόκαρε τους ρεντς στην ματσάρα του «Villa Park»

Η Λίβερπουλ μπορεί να προηγήθηκε με 3-1, ωστόσο δεν έφυγε με την νίκη από την έδρα της Άστον Βίλα, αφού με δύο γκολ του Ντουράν στο φινάλε της αναμέτρησης, η ομάδα του Ουνάι Έμερι πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Μαϊου 2024