Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φαρμακευτική δαπάνη και «στοχευμένη» επιδοματική πολιτική, οι προτεραιότητες του υπ. Εργασίας

Φαρμακευτική δαπάνη και «στοχευμένη» επιδοματική πολιτική, οι προτεραιότητες του υπ. Εργασίας

Η μείωση της φαρμακευτική δαπάνης, αλλά και η «στοχευμένη» επιδοματική πολιτική ήταν τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν στη σύσκεψη του πρωθυπουργού με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, παρουσία του Γ.Παπακωνσταντίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο υπουργείο έχει κλείσει.

Ολες οι βασικές αρχές και οι εναπομείνασες εκκρεμότητες του υπουργείου Εργασίας, σε σχέση με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, συζητήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη εργασίας που είχε ο πρωθυπουργός με την υπουργό Εργασίας, Λούκα Κατσέλη, και τον αναπληρωτή υπουργό Γιώργο Κουτρουμάνη, παρόντος και του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το πρόγραμμα σε ό,τι αφορά το υπουργείο Εργασίας έχει κλείσει, ενώ προεξάρχουσα μέριμνα της πολιτικής ηγεσίας είναι ο εξορθολογισμός των δαπανών, με πρώτες εκείνες που αφορούν τα ιατροφαρμακευτικά.

Στους στόχους του υπουργείου είναι η μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης από τα 4,2 δισ. ευρώ στα 2,6 δισ. στην τριετία 2012-2015.

Στους στόχους του υπουργείου είναι ακόμα η σωστή στόχευση, ώστε η επιδοματική πολιτική να κατευθύνεται σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τα νέα για Ορτέγκα και η αποθέωση του Ποντένσε

Οι εξελίξεις με τον Αργεντίνο μπακ ενόψει τελικού Conference με την Φιορεντίνα και τα αποθεωτικά σχόλια των παικτών του Ολυμπιακού για τον Ποντένσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024