Τετάρτη 15 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

Για εγωιστική συμπεριφορά κατηγορεί τις τράπεζες ο Τηλέμαχος Χυτήρης

Για εγωιστική συμπεριφορά τραπεζών έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Τηλέμαχος Χυτήρης, σημειώνοντας ότι οι συγχωνεύσεις τραπεζών είναι αναγκαίες. Πρόσθεσε ότι το κράτος πρέπει να έχει λόγο, από τη στιγμή που δίνει τις εγγυήσεις.

Για εγωιστική συμπεριφορά τραπεζών έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Τηλέμαχος Χυτήρης, σημειώνοντας ότι οι συγχωνεύσεις τραπεζών είναι αναγκαίες.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό της ΝΕΤ σημείωσε: «Είναι περίεργο -και αυτό κριτικάρεται επίσης- ότι ενώ είναι αναγκαία η συγχώνευση τραπεζών, βλέπουμε εγωιστικά να ταμπουρώνεται ο καθένας με εγγύηση του δημοσίου. Κατά τα άλλα, δεν βάζει κανείς λίγο νερό στο κρασί του, προκειμένου να προχωρήσουν σε συγχωνεύσεις που είναι απαραίτητες».

Ο κ. Χυτήρης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι θα πρέπει και το κράτος να έχει λόγο, από τη στιγμή που δίνει εγγυήσεις: «Δεν μπορεί να είμαστε παρόντες όταν δίνουμε την εγγύηση και να είμαστε απόντες σε οποιοδήποτε προγραμματισμό ή σχεδιασμό. Θέλουμε όλοι μας και δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν μπορεί να γίνει ένας προγραμματισμός, που να έχει και ένα λόγο το κράτος, που βρε αδελφέ είναι αυτό που στηρίζει τις τράπεζες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 92-75: Πάτησε… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο

Ξεσπώντας στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 92-75 της ΑΕΚ στο ΣΕΦ και έκανε το 1-0 στην προημιτελική φάση των πλέι οφ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Μαϊου 2024