Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

Με ΣΔΙΤ έργο προϋπολογισμού 52 εκατ. ευρώ για τον ΟΑΣΑ

Δημοπρατήθηκε η πρώτη φάση του δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού από τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) για την υλοποίηση ολοκληρωμένου συστήματος πληροφόρησης των επιβατών, διαχείρισης και εποπτείας του στόλου των αστικών λεωφορείων και τρόλεϊ της Αθήνας διάρκειας δώδεκα ετών και προϋπολογισμού 52 εκατ. ευρώ. Το έργο θα γίνει με ΣΔΙΤ, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, ενώ θα αξιοποιηθούν και κοινοτικοί πόροι μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» του ΕΣΠΑ.

Ψυχογιός Βασίλης

Δημοπρατήθηκε την Τρίτη η πρώτη φάση του δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού από τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) για την υλοποίηση ολοκληρωμένου συστήματος πληροφόρησης των επιβατών, διαχείρισης και εποπτείας του στόλου των αστικών λεωφορείων και τρόλεϊ της Αθήνας διάρκειας δώδεκα (12) ετών και προϋπολογισμού 52 εκατ. ευρώ.

Το έργο θα γίνει με ΣΔΙΤ, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, ενώ θα αξιοποιηθούν και κοινοτικοί πόροι (μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» του ΕΣΠΑ).

Πρόκειται όπως αναφέρει το υπουργείο, για την πρώτη φορά που κοινοτικοί πόροι αξιοποιούνται σε έργο ΣΔΙΤ με πληρωμές διαθεσιμότητας. Με το διαγωνισμό αυτό, υποστηρίζει το υπουργείο, «εγκαινιάζεται μια νέα γενιά έργων ΣΔΙΤ στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Η προθεσμία υποβολής φακέλων εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η 19η Απριλίου 2011.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό υπάρχουν αναρτημένες στις ιστοσελίδες του ΥΠΟΙΑΝ, του ΟΑΣΑ και της ειδικής γραμματείας ΣΔΙΤ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τα νέα για Ορτέγκα και η αποθέωση του Ποντένσε

Οι εξελίξεις με τον Αργεντίνο μπακ ενόψει τελικού Conference με την Φιορεντίνα και τα αποθεωτικά σχόλια των παικτών του Ολυμπιακού για τον Ποντένσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024