Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

Παράταση των προθεσμιών για τους συνταξιούχους του ΟΓΑ

Παρατείνεται μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου η διενεργούμενη απογραφή (άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού στα ΕΛΤΑ) των επιδοματούχων του ΟΓΑ (πολυτεκνικού επιδόματος, επιδόματος τρίτου παιδιού, πολυτεκνικού επιδόματος στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχής και ισόβιας σύνταξης), η οποία έληγε σήμερα, Δευτέρα. Για τους συνταξιούχους του Οργανισμού η προθεσμία παρατείνεται μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου.

Παρατείνεται μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου η διενεργούμενη απογραφή (άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού στα ΕΛΤΑ) των επιδοματούχων του ΟΓΑ (πολυτεκνικού επιδόματος, επιδόματος τρίτου παιδιού, πολυτεκνικού επιδόματος στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχής και ισόβιας σύνταξης), η οποία έληγε σήμερα, Δευτέρα.

Η καταβολή των επιδομάτων του πρώτου διμήνου 2011 (6-15 Φεβρουαρίου) σε όλους τους δικαιούχους θα γίνει μέσω ΕΛΤΑ, με το ισχύον ως σήμερα σύστημα πληρωμής των επιδομάτων του ΟΓΑ (ταχυδρομικές επιταγές).

Στους νέους δικαιούχους που θα πληρωθούν για πρώτη φορά το πρώτο δίμηνο θα σταλεί ταχυδρομικά τις αμέσως επόμενες ημέρες το «Απογραφικό Δελτίο» και σχετικό έντυπο οδηγιών ώστε να προσέλθουν έγκαιρα στην τράπεζα της επιλογής του ή στα ΕΛΤΑ για να απογραφούν.

Για τους συνταξιούχους του Οργανισμού η προθεσμία παρατείνεται μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου.

Όπως διευκρινίζεται, για όσους δεν έχουν απογραφεί η καταβολή των συντάξεων Φεβρουαρίου 2011 θα γίνει με το ισχύον ως σήμερα σύστημα πληρωμής των συντάξεων, μέσω ΕΛΤΑ (ταχυδρομικές επιταγές).

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Οργανισμός υπογραμμίζει ότι οι συντάξεις του Μαρτίου θα καταβληθούν αποκλειστικά σε τραπεζικό λογαριασμό ή λογαριασμό των ΕΛΤΑ που έχουν επιλέξει.

Για το λόγο αυτό, οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ που δεν έχουν απογραφεί μέχρι σήμερα θα πρέπει να καταθέσουν το «Απογραφικό Δελτίο» που τους έχει σταλεί από τον ΟΓΑ στο κατάστημα της τράπεζας ή των ΕΛΤΑ που επιθυμούν να καταβάλλεται η σύνταξή τους μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Εγραψε ιστορία ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Γκιώνης και πάει Παρίσι!

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ σε ηλικία 44 ετών κατάφερε κάτι που φαινόταν ουτοπικό και ανέλπιστο, αλλά το τεράστιο ταλέντο του και η αστείρευτη ψυχική του δύναμη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024