Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ματαιώθηκε η συνάντηση Κατσέλη-εταίρων μετά τον αποκλεισμό της εισόδου από το ΠΑΜΕ

Ματαιώθηκε η συνάντηση Κατσέλη-εταίρων μετά τον αποκλεισμό της εισόδου από το ΠΑΜΕ

Ματαιώθηκε η συνάντηση της υπουργού Εργασίας με τους κοινωνικούς εταίρους για το θέμα των επιχειρησιακών συμβάσεων, μετά τον αποκλεισμό της εισόδου του υπουργείου από μέλη του ΠΑΜΕ. Για συνάντηση πρόκληση μιλά το ΠΑΜΕ, με θέμα συζήτησης την περαιτέρω «μείωση της τιμής της εργατικής δύναμης» και την «κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων». Καλεί δε όλους τους εργαζόμενους σε αγώνα. Συναίνεση στις ρυθμίσεις  ζητεί από την πλευρά της η υπουργός Λ. Κατσέλη, που επιδιώκει το σχετικό νομοσχέδιο να κατατεθεί εντός Δεκεμβρίου.

Ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για τις 4.30 συνάντηση της υπουργού Εργασίας Λούκας Κατσέλη, με τους κοινωνικούς εταίρους για το θέμα των επιχειρησιακών συμβάσεων, μετά τον αποκλεισμό της εισόδου του υπουργείου από μέλη του ΠΑΜΕ.

Για συνάντηση πρόκληση μιλά το ΠΑΜΕ, με θέμα συζήτησης «τη γενίκευση της ευελιξίας και ικανοποίηση των αιτημάτων των πολυεθνικών και επιχειρηματικών ομίλων για την παραπέρα μείωση της τιμής της εργατικής δύναμης, για την κατάργηση των ΣΣΕ».

«Γνωρίζουμε ότι θα συνεχίσουν, γιατί είναι ορκισμένοι υπηρέτες της πλουτοκρατίας, εχθροί των εργαζομένων και των αγώνων τους, όμως δεν είναι ανίκητοι» σημειώνει το ΠΑΜΕ και καλεί όλους τους εργαζόμενους της χώρας να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, απομονώνοντας τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό, για την υπεράσπιση δικαιωμάτων, την διεκδίκηση αιτημάτων των σύγχρονων αναγκών μας.

Από την πλευρά της η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη ζητά συναίνεση στις ρυθμίσεις για τις επιχειρησιακές συμβάσεις, ενώ δέχεται δριμεία επίθεση και από την Αντιπολίτευση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024