Τρίτη 14 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τα κλειστά επαγγέλματα ζητά η τρόικα

Παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τα κλειστά επαγγέλματα ζητά η τρόικα

Ψηλά στην ατζέντα της τρόικας βρίσκεται το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, οι εκπρόσωποι της οποίας ζήτησαν μεγαλύτερη παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού προς την κατεύθυνση της γρηγορότερης απελευθέρωσης. Οι εκπρόσωποι της τρόικας συζήτησαν τις διαρθρωτικές αλλαγές στην οργανωτική δομή της Επιτροπής με στόχο τη διεύρυνση του ρόλου της ενώ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την στελέχωσή της με προσωπικό.

Ψηλά στην ατζέντα της τρόικας βρίσκεται το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, οι εκπρόσωποι της οποίας ζήτησαν μεγαλύτερη παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού προς την κατεύθυνση της γρηγορότερης απελευθέρωσης της αγοράς κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στα γραφεία της Επιτροπής.

Έγινε πολύωρη και αναλυτική συζήτηση επί ειδικών θεμάτων σχετικά με τις διαρθρωτικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην οργανωτική της δομή ώστε να μην υπάρχουν προσκόμματα στη λειτουργία της Επιτροπής.

Ιδιαίτερο μάλιστα ενδιαφέρον έδειξαν οι εκπρόσωποι της τρόικας για την ενίσχυση της Επιτροπής με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό (στο Μνημόνιο υπάρχει αναφορά εξαίρεσης σε ότι αφορά στην πρόσληψη προσωπικού για την Επιτροπή Ανταγωνισμού). Οι εκπρόσωποι της τρόικας δήλωσαν ευχαριστημένοι με το έργο της Επιτροπής και επέμειναν στη διεύρυνση του ρόλου της.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Μ.Χρυσοχοϊδης, βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας του σχεδίου νόμου που αναμένεται να ενισχύσει το ρόλο της στην αγορά διά μέσω της επίλυσης διοικητικών ζητημάτων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 3-3: O Nτουράν σόκαρε τους ρεντς στην ματσάρα του «Villa Park»

Η Λίβερπουλ μπορεί να προηγήθηκε με 3-1, ωστόσο δεν έφυγε με την νίκη από την έδρα της Άστον Βίλα, αφού με δύο γκολ του Ντουράν στο φινάλε της αναμέτρησης, η ομάδα του Ουνάι Έμερι πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Μαϊου 2024