Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μειωμένες κατά 53 εκατ. ευρώ οι δαπάνες μισθοδοσίας σε 52 ΔΕΚΟ το πρώτο εξάμηνο

Μειωμένες κατά 53 εκατ. ευρώ οι δαπάνες μισθοδοσίας σε 52 ΔΕΚΟ το πρώτο εξάμηνο

Τα οικονομικά στοιχεία 52 Δημόσιων Επιχειρήσεων για το πρώτο εξάμηνο δημοσίευσε συγκεντρωτικά το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το κόστος μισθοδοσίας εμφανίζεται μειωμένο κατά 53 εκατ. ευρώ σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, ποσό που, με βάση την προβλεπόμενη εκτέλεση για το σύνολο της χρήσης του 2010, υπολογίζεται να φτάσει τα περίπου 220 εκατ. ευρώ.

Μειωμένο κατά 53 εκατ. ευρώ εμφανίζεται το κόστος μισθοδοσίας 52 ΔΕΚΟ το πρώτο εξάμηνο του 2010 σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά στοιχεία για τους ισολογισμούς και τα στοιχεία αποτελεσμάτων και μισθοδοσίας των δημόσιων επιχειρήσεων που δημοσίευσε τη Δευτέρα το υπουργείο Οικονομικών.

  • Αναλυτικά οι πίνακες εδώ.

Με βάση την προβλεπόμενη εκτέλεση για το σύνολο της χρήσης του 2010 το ποσό υπολογίζεται να ανέλθει σε 220 εκατ. ευρώ περίπου σε σύγκριση με το 2009, ως αποτέλεσμα της εισοδηματικής πολιτικής του έτους 2010 που εφαρμόζεται και στις ΔΕΚΟ.

Στην ανακοίνωση περιλαμβάνονται οι εξαμηνιαίοι ισολογισμοί και καταστάσεις αποτελεσμάτων χρήσης των 30 από τις 52 ΔΕΚΟ που εποπτεύει η Ειδική Γραμματεία ΔΕΚΟ του Υπουργείου Οικονομικών καθώς και τα στοιχεία για την απασχόληση και το κόστος μισθοδοσίας που αφορούν στις 52 ΔΕΚΟ.

Ειδικότερα περιλαμβάνεται πίνακας που παρουσιάζει το κόστος μισθοδοσίας των 52 δημοσίων επιχειρήσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2010 σε σύγκριση με το αντίστοιχο εξάμηνο της προηγούμενης οικονομικής χρήσης.

Αναλυτικά στον πίνακα μισθοδοσίας έχουν καταγραφεί η συνολική μισθοδοσία, ο αριθμός των απασχολουμένων μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2010, η μισθοδοσία χωρίς τις εργοδοτικές εισφορές και λοιπές παροχές, η μέση απασχόληση εξαμήνου – δείκτης που αντανακλά την πραγματική απασχόληση – καθώς και η δαπάνη μισθοδοσίας ανά εργαζόμενο για το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Το «ευχαριστώ» του Ποντένσε προς τους φίλους του Ολυμπιακού (pic)

Ο Ντάνιελ Ποντένσε ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη στήριξη σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024