Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ικανοποίηση για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εξέφρασαν Γιούνκερ και Ρεν

Ικανοποίηση για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εξέφρασαν Γιούνκερ και Ρεν

Πλήρως ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι αξιωματούχοι των Βρυξελλών σε ότι αφορά τη δημοσιονομική σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας. Μετά το τέλος του Eurogroup ο Ζ.Κ.Γιούνκερ δήλωσε ότι η σταθεροποίηση στο α' εξάμηνο υπερέβη κάθε προσδοκία. Στο ίδιο μήκος κύματος ο Επίτροπος Ο.Ρεν ανέφερε ότι το πρόγραμμα σταθεροποίησης και η εφαρμογή του μνημονίου εξελίσσονται πολύ ικανοποιητικά. Υπενθύμισαν δε, ότι έως το τέλος του μήνα θα επισκεφθούν την Αθήνα οι εκπρόσωποι της τρόικας για τις γνωστές πλέον «εξετάσεις», από τις οποίες εξαρτάται η δεύτερη δόση του δανείου.

Την ικανοποίησή τους για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά τη δημοσιονομική σταθεροποίηση της Ελλάδας εξέφρασαν την Δευτέρα το βράδυ από τις Βρυξέλλες, λίγο μετά το τέλος των εργασιών της συνοδού των υπουργών της ζώνης του ευρώ, ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ και ο αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις Επίτροπος Όλι Ρεν.

Ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ δήλωσε ότι η σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους υπερέβη κάθε προσδοκία, ο δε Επίτροπος Όλι Ρεν ανέφερε ότι το πρόγραμμα σταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας και η εφαρμογή του μνημονίου εξελίσσονται πολύ ικανοποιητικά.

Ανέφεραν επίσης ότι ως το τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη επίσκεψη στην Αθήνα εμπειρογνωμόνων της Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και ότι με βάση τα πορίσματα από αυτή την επίσκεψη, θα αποφασιστεί περί τον Σεπτέμβριο η παροχή της δεύτερης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024