Μόνο στις ΗΠΑ

Κυκλοφόρησαν σε κόμικς οι βιογραφίες Μακέιν και Ομπάμα

Κυκλοφόρησαν σε κόμικς οι βιογραφίες Μακέιν και Ομπάμα
Μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες συναντάμε τέτοια προεκλογική εκστρατεία...   (Φωτογραφία:  Reuters )
in.gr audio player
Ουάσινγκτον
Να επωφεληθεί, από την κούρσα για τον Λευκό Οίκο, αποφάσισε ο αμερικανικός εκδοτικός οίκος IDW, με την υπογραφή του οποίου κυκλοφορούν, από την Τετάρτη, σε κόμικς οι βιογραφίες των δύο υποψηφίων προέδρων, Τζον Μακέιν και Μπαράκ Ομπάμα.

Οι δύο εικονογραφημένες βιογραφίες θα πωλούνται ξεχωριστά σε καταστήματα με κόμικς και μαζί, σε ειδική έκδοση, στα βιβλιοπωλεία.

Ο Ρεπουμπλικάνος Τζον Μακέιν εμφανίζεται να συλλαμβάνεται και να αιχμαλωτίζεται σε στρατόπεδο αιχμαλώτων στο Βιετνάμ, ενώ ο Δημοκρατικός Μπάρακ Ομπάμα εμφανίζεται ως υπεύθυνος μιας κοινότητας, να κάθεται στο τραπέζι της κουζίνας και να ακούει κατοίκους του Σικάγο.

«Και οι δύο πολιτικοί έχουν πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικές ιστορίες» δήλωσε ο Σκοτ Ντάνμπιερ, υπεύθυνος των ειδικών εκδόσεων του εκδοτικού οίκου.

Στα εξώφυλλα και των δύο κόμικς, οι υποψήφιοι εμφανίζονται μπροστά από την αμερικανική σημαία. Ο Μακέιν χαμογελάει κοιτάζοντας προς τα δεξιά, ενώ ο Ομπάμα κοιτάζει με στωικότητα προς τα αριστερά.

Και οι δύο εκδόσεις είναι 28σέλιδες και βασίζονται σε ειδησεογραφικές ιστορίες, σε επίσημες ιστοσελίδες και βιβλία των ίδιων των υποψηφίων.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters

14o
14%
meteorologos.gr

Θεσσαλονίκη