Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στον τελικό της Eurovision 2008 προκρίθηκε η Καλομοίρα και το «My Secret Combination»

Στον τελικό της Eurovision 2008 προκρίθηκε η Καλομοίρα και το «My Secret Combination»

Ο... μυστικός συνδυασμός της Καλομοίρας κατέκτησε το ευρωπαϊκό κοινό και της χάρισε μια θέση στον τελικό της Eurovision 2008, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Βελιγράδι. Το «My Secret Combination» πήρε ένα από τα δέκα εισιτήρια που μοίρασε ο πρώτος ημιτελικός.

66

Ο… μυστικός συνδυασμός της Καλομοίρας κατέκτησε το ευρωπαϊκό κοινό και της χάρισε μια θέση στον τελικό της Eurovision 2008, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Βελιγράδι. Το «My Secret Combination» πήρε ένα από τα δέκα εισιτήρια που μοίρασε ο πρώτος ημιτελικός, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Οι υπόλοιπες χώρες που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στον σαββατιάτικο τελικό είναι οι: Ρουμανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Φινλανδία, Ρωσία, Ισραήλ, Αζερμπαϊτζάν, Πολωνία, Αρμενία, Νορβηγία.

Η Ελλάδα εμφανίστηκε στην 19η και τελευταία θέση κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των τραγουδιών, ήταν όμως η πρώτη χώρα που ανακοινώθηκε ότι πήρε την πρόκριση για τον τελικό. Ο Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς, ο γνωστός Σέρβος καλλιτέχνης και παρουσιαστής των τριών τελετών μαζί με τη Γιοβάνα Γιάνκοβιτς, ήταν αυτός που ανακοίνωσε την επιτυχία της ελληνικής συμμετοχής, λέγοντας μάλιστα στα ελληνικά: «Καλή επιτυχία Ελλάδα!».

Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου με τη συμμετοχή της Κύπρου, η οποία θα συναγωνιστεί για ένα από τα δέκα εισιτήρια με τις εξής χώρες: Ισλανδία, Σουηδία, Τουρκία, Ουκρανία, Λιθουανία, Αλβανία, Ελβετία, Τσεχία, Λευκορωσία, Λετονία, Κροατία, Βουλγαρία, Δανία, Γεωργία, Ουγγαρία, Μάλτα, ΠΓΔΜ και Πορτογαλία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024