Χωρίς την οικογένεια Σκαϊγουόκερ

Τηλεοπτική σειρά «Star Wars» ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Τζορτζ Λούκας

Τηλεοπτική σειρά «Star Wars» ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Τζορτζ Λούκας
Ο «Πόλεμος των Αστρων» άλλαξε την ιστορία του σινεμά, δίνοντας έμφαση στις μεγάλες παραγωγές   (Φωτογραφία:  Associated Press )
in.gr audio player
Λος Αντζελες
Ο σκηνοθέτης Τζορτζ Λούκας ετοιμάζει μια τηλεοπτική σειρά, συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών Ο Πόλεμος των Αστρων. Η σειρά θα έχει πραγματικούς ηθοποιούς και δεν θα περιστρέφεται γύρω από την οικογένεια Σκαϊγουόκερ ή γύρω από άλλους μεγάλους χαρακτήρες της σειράς.

«Οι Σκαϊγουόκερ δεν θα είναι μέσα και θα είναι για μικρότερους χαρακτήρες» είπε σε συνέντευξή του ο Τζορτζ Λούκας στην εφημερίδα Los Angeles Times.

«Δεν έχει σχέση με τον Λουκ Σκαϊγουόκερ ή τον Νταρθ Βέιντερ ή οποιονδήποτε από αυτούς τους χαρακτήρες. Είναι εντελώς διαφορετικό» είπε ο Αμερικανός σκηνοθέτης. «Αλλά είναι μια καλή ιδέα και θα είναι πολύ διασκεδαστικό να το κάνω» προσέθεσε.

Αστειευόμενος ο Τζ.Λούκας είπε ότι η σειρά θα αναφέρεται «στη ζωή των ρομπότ», αλλά δεν άφησε να του ξεφύγουν λεπτομέρειες για την πραγματική υπόθεση της σειράς.

Το σύμπαν του Πολέμου των Αστρων έχει πολλές φορές εμπνεύσει ιστορίες κόμικ, σειρές κινουμένων σχεδίων, παιχνίδια και βιβλία που αναφέρονται στην ιστορία των Τζεντάι, καθώς και σε μικρότερους χαρακτήρες των ταινιών.

Newsroom ΔΟΛ

14o
14%
meteorologos.gr

Θεσσαλονίκη