Δευτέρα 13 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επιτέλους, δώστε μια απάντηση: ο Σούπερμαν ή ο Μπάτμαν είναι πιο δυνατός;

Επιτέλους, δώστε μια απάντηση: ο Σούπερμαν ή ο Μπάτμαν είναι πιο δυνατός;

Το ερώτημα εάν ο Μπάτμαν νικάει τον Σούπερμαν ή αντιστρόφως απασχολεί εδώ και καιρό πολύ κόσμο. Η Warner Bros αποφάσισε να βάλει τέλος στη μακρόχρονη αυτή διαμάχη με μια νέα ταινία, στην οποία οι δύο υπερήρωες θα είναι αντίπαλοι!

38

Το ερώτημα εάν ο Μπάτμαν νικάει τον Σούπερμαν ή αντιστρόφως απασχολεί εδώ και καιρό πολύ κόσμο. Η χολιγουντιανή εταιρεία παραγωγών Warner Bros αποφάσισε να βάλει τέλος στη μακρόχρονη αυτή διαμάχη με μια νέα ταινία, στην οποία οι δύο υπερήρωες θα είναι αντίπαλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Variety, τις οποίες επικαλείται το BBC, σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Βόλφγκανγκ Πίτερσεν και τον ένα εκ των δύο ηρώων (δεν είναι ακόμη γνωστό ποιον) θα υποδυθεί ο Ματ Ντέιμον.

Ο Σούπερμαν δημιουργήθηκε από τον Τζέρι Σίγκελ και τον Τζο Σούστερ το 1933. Το κόμικ βγήκε στα περίπτερα πέντε χρόνια αργότερα. Ο Μπάτμαν, δημιουργία του Μπομπ Κέιν, έκανε την εμφάνισή του ένα χρόνο μετά.

Στην ταινία του Πίτερσεν, που θα έχει τίτλο Μπάτμαν εναντίον Σούπερμαν, οι δύο υπερήρωες θα ξεκινούν ως σύμμαχοι. Αργότερα, όμως, οι πορείες τους χωρίζουν λόγω «διαφορετικών φιλοσοφιών», όπως λέει ο σκηνοθέτης. «Πρόκειται για μια μάχη τιτάνων» προσθέτει.

«Ο Σούπερμαν είναι ξεκάθαρος, έξυπνος και ευγενής. Ο Μπάτμαν αντιπροσωπεύει τη σκοτεινή, εκδικητική πλευρά. Οι δύο αυτοί μαζί αποτελούν τις δύο όψεις ενός νομίσματος. Εκπληκτικό υλικό για ταινία» εξηγεί ο Πίτερσεν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Άστον Βίλα – Λίβερπουλ

LIVE: Άστον Βίλα – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Λίβερπουλ για την 37η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 13 Μαϊου 2024