Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε ο τραγουδιστής των «Διάφανων Κρίνων» Θάνος Ανεστόπουλος

Πέθανε ο τραγουδιστής των «Διάφανων Κρίνων» Θάνος Ανεστόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος του θρυλικού ροκ συγκροτήματος «Διάφανα Κρίνα», Θάνος Ανεστόπουλος, ο οποίος έπασχε από καρκίνο. Η είδηση του θανάτου του επιβεβαιώθηκε από τον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Facebook.

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος του θρυλικού ροκ συγκροτήματος «Διάφανα Κρίνα», Θάνος Ανεστόπουλος, ο οποίος έπασχε από καρκίνο.

Η είδηση του θανάτου του επιβεβαιώθηκε από τον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Facebook.

Ο Θάνος Ανεστόπουλος με μια σοκαριστική του ανάρτηση τον Μάιο του 2015 είχε αποκαλύψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του την οποία θέλησε να μοιραστεί με τους χιλιάδες φίλους και θαυμαστές του.

«Επιθυμώ να αρθρώσω αυτήν την ασθένεια και να το μοιραστώ μαζί σας, παρά να συνεχίσω να αποφεύγω την αλήθεια» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του. «Πάσχω από μεταστατικό καρκίνο των οστών. O οποίος στην διάγνωσή του είναι αρκετά επιθετικός».

»Είμαι σε μια δύσκολη μάχη, μα νιώθω δυνατός και μαχητής και ελπίζω να βγω νικητής από αυτήν. «Θέλω να σας στείλω όλη την θετική μου ενέργεια. Ζήστε την κάθε σας μέρα με αλήθεια, έρωτα, αγώνα και δημιουργία. Ζήστε την κάθε ημέρα σας σαν να ήταν η τελευταία σας».
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης:

Τη θλίψη του για τον θάνατο του Θάνου Ανεστόπουλου, «ενός από τους πιο σημαντικούς δημιουργούς της γενιάς του», εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ με συλλυπητήριο μήνυμά του.

«Τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός, συνιδρυτής του συγκροτήματος «Διάφανα Κρίνα», αλλά και άνθρωπος με κοινωνικές ανησυχίες, ο οποίος ποτέ δεν δίστασε να πάρει θέση, να βοηθήσει, με τη συμμετοχή του, σε αντιφασιστικές, αντιρατσιστικές συναυλίες, συναυλίες συμπαράστασης, ο Θάνος Ανεστόπουλος θα λείψει πραγματικά από την μουσική και καλλιτεχνική σκηνή της χώρας μας», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στους οικείους του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024