Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συλλυπητήρια από την πολιτική ηγεσία για τον θάνατο του Μπάρκουλη

Συλλυπητήρια από την πολιτική ηγεσία για τον θάνατο του Μπάρκουλη

Τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Ανδρέα Μπάρκουλη εκφράζει η πολιτική ηγεσία. Ο υπουργός Πολιτισμού, Αριστείδης Μπαλτάς, ανέφερε ότι ο Ανδρέας Μπάρκουλης «υπηρέτησε με συνέπεια και συστηματικότητα το σινεμά και το θέατρο» και τόνισε ότι άφησε «το προσωπικό του ανεξίτηλο στίγμα στον ελληνικό κινηματογράφο».

Τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Ανδρέα Μπάρκουλη εκφράζει η πολιτική ηγεσία.

Ο υπουργός Πολιτισμού, Αριστείδης Μπαλτάς, ανέφερε ότι ο Ανδρέας Μπάρκουλης «υπηρέτησε με συνέπεια και συστηματικότητα το σινεμά και το θέατρο. Υπήρξε ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς του, αφήνοντας το προσωπικό του ανεξίτηλο στίγμα στον ελληνικό κινηματογράφο».

«Έφυγε σήμερα, μετά από μακρόχρονη ασθένεια, ένας από τους τελευταίους μεγάλους ηθοποιούς της γενιάς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του. «Ο Ανδρέας Μπάρκουλης υπήρξε ένας από τους κορυφαίους ζεν πρεμιέ της μεγάλης οθόνης. Μαζί του φεύγει μια λαμπρή σελίδα του ελληνικού κινηματογράφου, όταν ακόμα αυτός παρήγαγε μύθους και λαϊκά είδωλα» σημειώνει το γραφείο Τύπου του κόμματος, εκφράζοντας τα συλυπητήριά του στους συγγενείς και τους οικείους του ηθοποιού.

Ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Έφυγε από κοντά μας ένας σημαντικός ηθοποιός, που τίμησε την τέχνη του και την υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση. […] Ανήκε στην παλιά γενιά των ηθοποιών, οι οποίοι διήνυσαν την καλλιτεχνική τους διαδρομή με μοναδικό “όπλο” το λαμπερό ταλέντο τους και την απαράμιλλη εργατικότητά τους».

Η Ένωση Κεντρώων σημείωσε: Ο Ανδρέας Μπάρκουλης υπήρξε λαοφιλής, αγαπήθηκε από τον απλό κόσμο και ήταν μια λαμπρή προσωπικότητα του ελληνικού κινηματογράφου. Η Ένωση Κεντρώων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του.»

Τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Ανδρέα Μπάρκουλη, εξέφρασε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

«Ο πειραιώτης Ανδρέας Μπάρκουλης, υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους έλληνες πρωταγωνιστές του κινηματογράφου και του θεάτρου. Κατόρθωσε να διαγράψει μια λαμπρή καλλιτεχνική πορεία και να κερδίσει την αγάπη και τον θαυμασμό όλων των Ελλήνων. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Ανδρέα Μπάρκουλη. Ο Πειραιάς θα τον θυμάται πάντα» δήλωσε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024