Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Είμαι η Έλλη»: Η πρωταγωνίστρια του «Suntan» συστήνεται στο in.gr

«Είμαι η Έλλη»: Η πρωταγωνίστρια του «Suntan» συστήνεται στο in.gr

Ποια είναι η Έλλη Τρίγγου; Αυτό είναι το ερώτημα που γεννάται στον θεατή όταν βλέπει το Suntan, τη νέα ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου. Πρωταγωνίστρια σε μία ιστορία γεμάτη ελληνικό καλοκαίρι, η ηθοποιός έκανε ακόμα και το Variety να παραληρεί. Τώρα συστήνεται στο in.gr.

Ποια είναι η Έλλη Τρίγγου; Αυτό είναι το ερώτημα που γεννάται στον θεατή όταν βλέπει το «Suntan», τη νέα ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου.

Πρωταγωνίστρια σε μία ιστορία γεμάτη ελληνικό καλοκαίρι, πάθος, θάλασσα και γυμνά σώματα, η ηθοποιός έκανε ακόμα και το Variety να παραληρεί. Το κινηματογραφικό περιοδικό έγραψε στην κριτική του για την ταινία -που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ και στο SXSW- ότι «ο εκπληκτικός ερωτισμός της Τρίγγου ανάβει φωτιά στην οθόνη».

Στην ταινία του Παπαδημητρόπουλου ερμηνεύει την Άννα, ένα νεαρό ηδονιστικό πλάσμα που βρίσκεται με την παρέα της για διακοπές στην Αντίπαρο. Την Άννα ερωτεύεται ο γιατρός του νησιού, ο 40χρονος Κωστής (Μάκης Παπαδημητρίου), με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η νεαρή ηθοποιός συστήνεται στο in.gr και απαντά η ίδια στο ερώτημα «ποια είναι η Έλλη Τρίγγου».

«Είμαι ηΈλληκαι μου αρέσουν οι άνθρωποι με χιούμορ, αυθορμητισμό και ενσυναίσθηση απέναντι στα γεγονότα που αφορούν το σύνολο και όχι μόνο το μικρόκοσμό τους. Συγκινούμαι όταν βλέπω περαστικούς στο δρόμο να αγκαλιάζονται και το πρωί πριν πιω καφέ θα σου πρότεινα να μου συμπεριφερθείς με ιδιαίτερη ευαισθησία. Μεγάλο μου όνειρο είναι να δω από κοντά το Βόρειο Σέλας. Η αγαπημένη μου ταινία είναι το «Άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνας… και άνοιξη» του Κιμ Κι Ντουκ. Είμαι μακαρονάς, τι να κάνουμε.

» Ο Αργύρης (Παπαδημητρόπουλος) μου είπε ότι θα πηγαίναμε για ενάμιση μήνα στην Αντίπαρο, θα μέναμε όλοι μαζί στοcamping, η ηρωίδα που θα ενσάρκωνα θα ήταν μέλος μιαςsuperκουλ παρέας, θα συνεργαζόμασταν με τους καλύτερους κινηματογραφιστές της Ελλάδας και πως αυτή η εμπειρία θα μου έμενε αξέχαστη. Πώς να αρνηθεί κανείς;

» (Η σκηνοθετική οδηγία που μου έδωσε ήταν) να είμαι ο εαυτός μου και να του έχω εμπιστοσύνη.

» Η Άννα είναι μια κοπέλα που διανύει τη μετεφηβική της περίοδο και αναζητά την ταυτότητά της μέσα από την πορεία προς την ενηλικίωση. Ένα κορίτσι γεμάτο ζωντάνια και όρεξη για συνεχόμενη δράση. Δεν μπορεί να περιμένει. Τα θέλει όλα και τα θέλει τώρα.

» (Όταν ακούω τη λέξη Suntan μού έρχονται στο μυαλό οι λέξεις:) Παρέα, ήλιος, πάθος.

» Από τα γυρίσματα στην Αντίπαρο θυμάμαι να ξενυχτάμε, να λιαζόμαστε, να χορεύουμε, να αγαπιόμαστε και να δουλεύουμε πολύ σκληρά.

» Η ταινία έχει δουλευτεί με πολύ κόπο, δεξιοτεχνία και φροντίδα, επομένως η αποδοχή της από το διεθνές κοινό αποτελεί για μας ηθική δικαίωση και περηφάνια. Το γεγονός αυτό δεν μπορεί παρά να είναι ένας καλός οιωνός για το μέλλον τουελληνικού σινεμά.

» Βασική μου προτεραιότητα είναι οι πτυχιακές εξετάσεις της σχολής, που θα πραγματοποιήθουν τον Ιούνιο στη Νέα Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Μετά θα πάω διακοπές και μετά θα συνεχίσω να ανακαλύπτω τη μαγεία της Τέχνης σε όλες τις μορφές της».

* Η ταινία «Suntan» θα προβάλλεται από την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις κινηματογραφικές αίθουσες, σε διανομή Odeon.

Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024