Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τεράστια επιτυχία σε ελληνικό, διεθνές box office το «Batman v. Superman»

Τεράστια επιτυχία σε ελληνικό, διεθνές box office το «Batman v. Superman»

Τεράστιες εισπράξεις για το «Batman v. Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης». Η ταινία απέσπασε 166,1 εκατομμύρια δολάρια στη Βόρειο Αμερική (στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που συμπίπτει με το Πάσχα των Καθολικών) και ακόμα 254 εκατομμύρια δολάρια στο διεθνές box office. Στην Ελλάδα, η ταινία τα πήγε κάτι παραπάνω από καλά, κόβοντας 122.428 εισιτήρια σε 208 αίθουσες στη διάρκεια του τετραημέρου.

Τεράστιες εισπράξεις για το «Batman v. Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης».

Η ταινία απέσπασε 166,1 εκατομμύρια δολάρια στη Βόρειο Αμερική (στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που συμπίπτει με το Πάσχα των Καθολικών) και ακόμα 254 εκατομμύρια δολάρια στο διεθνές box office.

Στην Ελλάδα, η ταινία τα πήγε κάτι παραπάνω από καλά, κόβοντας 122.428 εισιτήρια σε 208 αίθουσες στη διάρκεια του τετραημέρου.

Παρά τις μάλλον μέτριες κριτικές, η ταινία έσπασε αρκετά ρεκόρ: Είναι η ταινία βασισμένη σε κόμικ της DC με το μεγαλύτερο άνοιγμα, το καλύτερο άνοιγμα ταινίας τον μήνα Μάρτιο και το έβδομο μεγαλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών ταινίας στις ΗΠΑ.

Αρχικά, το στούντιο είχε ανακοινώσει ότι η ταινία έκανε 170,1 εκατ. δολάρια στο αμερικάνικο box office, σύμφωνα με προβλέψεις, τέσσερα εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από το τελικό ποσό που απέσπασε η ταινία.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη είναι η Warner Bros., το στούντιο πίσω από την ταινία, χαρακτηρίζοντας την πορεία της ταινίας στο box office «πρωτοφανές», «εντυπωσιακό» και «φανταστικό».

Είναι η πρώτη φορά που οι δύο γνωστοί υπερήρωες συναντιούνται στη μεγάλη οθόνη. Η συνάντησή τους αναμένεται να αποτελέσει την απαρχή μιας σειράς ταινιών με πρωταγωνιστές ήρωες της DC.

Τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει η «Ομάδα Αυτοκτονίας» (Suicide Squad), όπου οι υπερ-κακοί της DC ενώνουν τις δυνάμεις τους, ενώ θα ακολουθήσει ταινία Wonder Woman, Justice League (η ομάδα υπερηρώων της εταιρείας κόμικ) και ταινίες για τους Aquaman και Flash μεταξύ άλλων.

Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βήματα: Πόσα να κάνετε για καλύτερη υγεία, αδυνάτισμα, ευεξία

Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και αυξήστε τα βήματα που κάνετε καθημερινά… Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024