Τρίτη 14 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τους πρόσφυγες στον Ελαιώνα θα επισκεφθεί η Βανέσα Ρεντγκρέιβ

Τους πρόσφυγες στον Ελαιώνα θα επισκεφθεί η Βανέσα Ρεντγκρέιβ

Στην Αθήνα για να ενημερωθεί για την προσφυγική κρίση θα βρεθεί η βρετανίδα ηθοποιός Βανέσα Ρεντγκρέιβ  γνωστή και για την πολιτική και ακτιβιστική της δράση. Η Β.Ρεντγκρέιβ, η οποία έχει διοργανώσει φιλανθρωπικές παραστάσεις στο Λονδίνο για τους πρόσφυγες, θα επισκεφθεί το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα.

Στην Αθήνα για να ενημερωθεί για την προσφυγική κρίση θα βρεθεί η βρετανίδα ηθοποιός Βανέσα Ρεντγκρέιβ γνωστή και για την πολιτική και ακτιβιστική της δράση.

Η Β.Ρεντγκρέιβ, η οποία έχει διοργανώσει φιλανθρωπικές παραστάσεις στο Λονδίνο για τους πρόσφυγες, θα επισκεφθεί το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα.

Το μεσημέρι της Τρίτης η ηθοποιός, συνοδευόμενη από τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, θα επισκεφθεί το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα.

Παρών και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ -η μόνη βρετανίδα ηθοποιός που έχει βραβευτεί μεΌσκαρ,Έμμυ,Τόνι,Χρυσή Σφαίρα,Screen Actors Guild Award, βραβείοΦεστιβάλ Καννών και BAFTA- εξέφρασε την διάθεση και τη θέληση να γνωρίσει την κατάσταση στην Ελλάδα και να επισκεφθεί τους χώρους όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες στην Αθήνα.

Επίσης, στην διάρκεια της παραμονής της στη χώρα μας, θα παρακολουθήσει την παράσταση Σμύρνη μου, αγαπημένη της Μιμής Ντενίση.

Η Β.Ρεντγκρέιβ, μιλώντας για την τραγωδία της Σμύρνης σημείωσε ότι πιστεύει πως «θα έπρεπε να είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη για να αφυπνίζει συνειδήσεις και να μην ζούμε παρόμοιες τραγωδίες».

Στην παράσταση της 6ης Ιανουαρίου θα παραβρεθεί και ο θεατρικός συγγραφέας Μάρτιν Σέρμαν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 3-3: O Nτουράν σόκαρε τους ρεντς στην ματσάρα του «Villa Park»

Η Λίβερπουλ μπορεί να προηγήθηκε με 3-1, ωστόσο δεν έφυγε με την νίκη από την έδρα της Άστον Βίλα, αφού με δύο γκολ του Ντουράν στο φινάλε της αναμέτρησης, η ομάδα του Ουνάι Έμερι πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Μαϊου 2024