Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στην κορυφή του ελληνικού box office η νέα ταινία του Χρ.Παπακαλιάτη

Στην κορυφή του ελληνικού box office η νέα ταινία του Χρ.Παπακαλιάτη

Περισσότερα από 95.000 εισιτήρια έκοψε η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Ένας Άλλος Κόσμος, το πρώτο τετραήμερο προβολής της. Η ταινία κινήθηκε ελάχιστα χαμηλότερα σε εισπράξεις σε σχέση με το «Αν» (το πρώτο τετραήμερο προβολής του είχε κόψει λίγο περισσότερα από 98.000 εισιτήρια).

Περισσότερα από 95.000 εισιτήρια έκοψε η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Ένας Άλλος Κόσμος, το πρώτο τετραήμερο προβολής της.

Η ταινία κινήθηκε ελάχιστα χαμηλότερα σε εισπράξεις σε σχέση με το «Αν» (το πρώτο τετραήμερο προβολής του είχε κόψει λίγο περισσότερα από 98.000 εισιτήρια) και φαίνεται ότι το κοινό του σκηνοθέτη-σεναριογράφου-ηθοποιού παραμένει πιστό στο σινεμά του.

Συγκεκριμένα, σε 158 αίθουσες προβολής, η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έκοψε 95.343 εισιτήρια. Για να συγκρίνουμε τους αριθμούς, αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρόσφατο Ουζερί Τσιτσάνης έκοψε το πρώτο τετραήμερο προβολής του 30.368 εισιτήρια σε 112 αίθουσες προβολής.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα κινηθεί η ταινία και το επόμενο Σαββατοκύριακο, οπότε στις αίθουσες βγαίνει το Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει αν και είναι ασφαλές να υποθέσει κανείς ότι πιθανότατα δεν θα ανακόψει την εισπρακτική πορεία του Άλλου Κόσμου.

Στην ταινία παρακολουθούμε τρεις ερωτικές ιστορίες ανάμεσα σε έλληνες και ξένους πολίτες στην Ελλάδα της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Στην ταινία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Τζ.Κ.Σίμονς, η Μαρία Καβογιάννη και ο πρόσφατα εκλιπών Μηνάς Χατζησάββας.

Η ταινία προβάλλεται από τις 17 Δεκεμβρίου στις αίθουσες και είναι μία παραγωγή της Plus Productions και συμπαραγωγή των Alpha TV, OTE TV και Aegean.

Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαριά «καμπάνα» από την UEFA στον ΠΑΟΚ!

Η UEFA έριξε βαρύ χρηματικό πρόστιμο στον ΠΑΟΚ αλλά και ποινή μετακίνησης των φιλάθλων του στο πρώτο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024