Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιώργος Ξυλούρης

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιώργος Ξυλούρης

Θύμα τροχαίου δυστυχήματος έπεσε σε ηλικία 55 ετών ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Ξυλούρης, γιος του αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη. Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Κηφισιά, όταν η μηχανή του Γ.Ξυλούρη συγκρούστηκε με ταξί.

Θύμα τροχαίου δυστυχήματος έπεσε σε ηλικία 55 ετών ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Ξυλούρης, γιος του αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Κηφισιά, όταν η μηχανή του Γ.Ξυλούρη συγκρούστηκε με ταξί που οδηγούσε 54χρονος, στο ύψος της Νέας Κηφισιάς.

Σύμφωνα με το το ekriti.gr, ο Γιώργος Ξυλούρης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου κατέληξε λίγες ώρες μετά.

Ο 55χρονος Γιώργος Ξυλούρης ζούσε στην Αθήνα και ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», παρουσιάζοντας την μουσική εκπομπή «Αόρατος Θίασος».

Παράλληλα, μαζί με τη μητέρα του, Ουρανία, διατηρούσε επί χρόνια το ιστορικό δισκοπωλείο «Νίκος Ξυλούρης» στην οδό Πανεπιστημίου (στοά Πεσμαζόγλου).

Στην ιστοσελίδα του «105,5 στο Κόκκινο», οι συνάδελφοί του ανάρτησαν το παρακάτω κείμενο:

«Έφυγε σήμερα από κοντά μας στις 20:55 το βράδυ της Πέμπτης ο αγαπημένος μας συνάδελφος και φίλος, μουσικός παραγωγός του ‘105,5 στο Κόκκινο’ και ψυχή του ‘88.4 στο Κόκκινο’ στο Ηράκλειο Κρήτης, Γιώργος Ξυλούρης σε ηλικία 55 ετών.

» Ο Γιώργος, γιος του Νίκου Ξυλούρη και της Ουρανίας με την οποία τα τελευταία χρόνια συντηρούσε το ιστορικό δισκοπωλείο ‘Νίκος Ξυλούρης’, παρών από την πρώτη στιγμή στην οικογένεια του ΚΟΚΚΙΝΟΥ με την εκπομπή «Αόρατος Θίασος», ο Γιώργης του Ψαρονίκου, δεν είναι πια ανάμεσά μας. Ένα τροχαίο στάθηκε αφορμή να αποχωριστούμε το βράδυ της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου.

» Κινούμενος στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Νέα Κηφισιά πηγαίνοντας στο σπίτι του στις 6 το απόγευμα ο Θεός έβαλε σημάδι τον Γιώργη και τον πήρε πρόωρα από την οικογένειά του και την πολυαγαπημένη του μάνα, τ’ αδέρφια του, από την οικογένειά μας, απ’ όλους μας, μα κι απ’ την Κρήτη που λάτρευε και τον λάτρευε.

» Στις 9 το βράδυ, στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου διεκομίσθη μετά το ατύχημα, ο Γιώργης ενώθηκε με τον ‘Αόρατο Θίασο’, τα λόγια και τις μουσικές του και έφυγε μαζί του, αφήνοντας πίσω του αβάσταχτο πόνο κι θλίψη ανείπωτη.

» Γιώργη μας σ’ αυτό το πρώτο κείμενο και με το ξαφνικό χτύπημα του φευγιού σου πού να βρεθούν τα λόγια; Μόλις χτες θρηνούσαμε τον Γιώργο Ανανδρανιστάκη που έφυγε πρόωρα από κοντά μας και τώρα έφυγες κι εσύ! Σύντεκνε ….πως θα το νταγιαντίσουμε; Καλό ταξίδι Γιώργη μας… καλό ταξίδι…»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024