Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ακυρώθηκε η συναυλία των U2 στο Παρίσι

Ακυρώθηκε η συναυλία των U2 στο Παρίσι

Την απόφασή τους να ακυρώσουν την προγραμματισμένη για το Σάββατο συναυλία στο Παρίσι ανακοίνωσαν οι U2 μετά τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα. «Παρακολουθήσαμε άφωνοι και σε κατάσταση σοκ τα τεκταινόμενα στο Παρίσι. Οι καρδιές βρίσκονται στο πλευρό των θυμάτων και των οικογενειών τους» ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους.

Την απόφασή τους να ακυρώσουν την προγραμματισμένη για το Σάββατο συναυλία στο Παρίσι ανακοίνωσαν οι U2 μετά τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα.

«Παρακολουθήσαμε άφωνοι και σε κατάσταση σοκ τα τεκταινόμενα στο Παρίσι. Οι καρδιές βρίσκονται στο πλευρό των θυμάτων και των οικογενειών τους.

» Είμαστε συντετριμμένοι από τις ανθρώπινες απώλειες στη συναυλία των Eagles of Death Metal και οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι στα μέλη του συγκροτήματος και στους θαυμαστές τους. Ευχόμαστε όλοι οι θαυμαστές μας στο Παρίσι να είναι ασφαλείς» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι U2, διευκρινίζοντας πως η συναυλία στη γαλλική πρωτεύουσα θα πραγματοποιηθεί στον κατάλληλο χρόνο.

Είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, που οι U2 ακυρώνουν συναυλία λόγω τρομοκρατικού χτυπήματος.

Τον Σεπτέμβριο ακύρωσαν τη συναυλία τους στην Στοκχόλμη, επειδή υπήρξαν πληροφορίες ότι ανάμεσα στο πλήθος υπήρχε ένας ένοπλος άνδρας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Αρσεναλ – Έβερτον

LIVE: Αρσεναλ - Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αρσεναλ - Έβερτον για την 38η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports 3HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024