Πέμπτη 16 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γνωριμία με την... παρέα του «Chevalier»

Γνωριμία με την… παρέα του «Chevalier»

Έξι άνδρες, πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Αυτοί είναι οι ήρωες της βραβευμένης ταινίας Chevalier της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη, η οποία θα κάνει την Τρίτη πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη, στο 56ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Έξι νέα character banners μάς συστήνουν τους χαρακτήρες που συμμετέχουν σε ένα άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι -για την ανάδειξη του καλύτερου- που λαμβάνει χώρα πάνω σε ένα γιοτ.

Έξι άνδρες, πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Αυτοί είναι οι ήρωες της βραβευμένης ταινίας Chevalier της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη, η οποία θα κάνει την Τρίτη πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη, στο 56ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Έξι νέα character banners μάς συστήνουν τους χαρακτήρες που συμμετέχουν σε ένα άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι -για την ανάδειξη του καλύτερου- που λαμβάνει χώρα πάνω σε ένα γιοτ.

Το σενάριο είναι των Αθηνά Τσαγγάρη και Ευθύμη Φιλίππου, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Αθηνά Τσαγγάρη. Μεταξύ άλλων, η ταινία απέσπασε το βραβείο καλύτερης ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου.

Ο Γιατρός (Γιώργος Κέντρος): Ιδιοκτήτης του σκάφους με το οποίο οι έξι άνδρες πραγματοποιούν μία εκδρομή για ψάρεμα κάπου στον Αργοσαρωνικό. Οικοδεσπότης, επιβλητική και βαρυσήμαντη προσωπικότητα, δεν είναι διατεθειμένος να χάσει το Chevalier. Πρόκειται για τον πρεσβύτερο της παρέας, του οποίου η κόρη έχει παντρευτεί τον Γιάννη. Ο ίδιος λατρεύει την κόρη του, αλλά δεν βλέπει με τόσο καλό μάτι τον γαμπρό του.

Ζοζέφ (Βαγγέλης Μουρίκης): Μεσίτης, ο παλαιότερος φίλος του Γιατρού. Συνεταίρος του Γιώργου. Σε στιγμές ευέξαπτος (ειδικά όταν αμφισβητείται ο ανδρισμός του), ανήσυχος και συμπλεγματικός. Του αρέσει το τζετ σκι.

Γιώργος (Πάνος Κορώνης): Συνέταιρος του Ζοζέφ, ισχυρή προσωπικότητα. Ιδιαίτερα αθλητικός και δυναμικός, αλλά κάπως μονοδιάστατος. Περίπου 45 ετών.

Γιάννης (Γιώργος Πυρπασόπουλος): Ασφαλιστής στο επάγγελμα, αλλά μονίμως ανασφαλής ως χαρακτήρας, ο Γιάννης είναι σύζυγος της κόρης του Γιατρού, χωρίς την πραγματική συγκατάθεση του πεθερού του. Ο 40χρονος άνδρας έχει έρθει στο ταξίδι μαζί με τον αφελή αδελφό του Δημήτρη, τη σχέση των οποίων διακρίνει μία ένταση. Κοιμάται υπερβολικά τέλεια.

Δημήτρης (Μάκης Παπαδημητρίου): Ο μικρός αδελφός του Γιάννη (περίπου 35 ετών) είναι αφελής, αλλά και συμπαθής. Αρκετά φοβισμένος, προσπαθεί να κερδίσει το Chevalier με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Έρμαιο της σχέσης του με τον αδελφό του.

Χρήστος (Σάκης Ρουβάς): Δυναμικός, συνεργάτης του Γιατρού, περίπου 40 ετών. Χαμηλού προφίλ, αλλά αποφασισμένος να κερδίσει το Chevalier, είναι αυτός που έχει αρχικά την ιδέα για το παιχνίδι. Η εντυπωσιακή του εμφάνιση και το γεγονός ότι έχει κάποιο παρελθόν με την κόρη του Γιατρού πυροδοτεί εντάσεις στους υπόλοιπους χαρακτήρες. Γνωρίζει το μυστικό της τέλειας αχινοσαλάτας.

* Το Chevalier θα αρχίσει να προβάλλεται στις αίθουσες στις 26 Νοεμβρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο της Φιορεντίνα για τον τελικό: Πόσα εισιτήρια έχουν διατεθεί

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν 3.000 οπαδούς της Φιορεντίνα στην Αθήνα, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Μαϊου 2024