Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στα 25 της, η Τζένιφερ Λόρενς η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του κόσμου

Στα 25 της, η Τζένιφερ Λόρενς η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του κόσμου

H αμερικανίδα ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς αναδείχθηκε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο, αφού συγκέντρωσε 52 εκατομμύρια δολάρια τους τελευταίους δώδεκα μήνες, σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Forbes. Η αμερικανίδα ηθοποιός είναι μόλις 25 ετών και εκτός από το να είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός είναι μία από τις πιο περιζήτητες, ενώ έχει ήδη κερδίσει Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.

H αμερικανίδα ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς αναδείχθηκε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο, αφού συγκέντρωσε 52 εκατομμύρια δολάρια τους τελευταίους δώδεκα μήνες, σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Forbes. Η αμερικανίδα ηθοποιός είναι μόλις 25 ετών και εκτός από το να είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός είναι μία από τις πιο περιζήτητες, ενώ έχει ήδη κερδίσει Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Η Λόρενς κέρδισε το 2014 18 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από πέρυσι, καθώς οι «Αγώνες Πείνας: Επανάσταση – Μέρος 1», που προβλήθηκε στα τέλη του 2014 είχε συνολικές εισπράξεις 752 εκατομμύρια δολάρια στον κόσμο.

Στην ετήσια λίστα του Forbes που δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού, ακολουθεί δεύτερη η Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία εισέπραξε 35,5 εκατομμύρια δολάρια (φέτος έπαιξε στο Avengers: Age of Ultron που είχε τις δεύτερες σε μέγεθος εισπράξεις το 2015 στις ΗΠΑ, και έκανε 1,4 δισεκ. δολάρια εισπράξεις στον κόσμο).

Η Μελίσα Μακ Κάρθι είναι τρίτη στη λίστα του Forbes με 23 εκατομμύρια δολάρια τους τελευταίους δώδεκα μήνες λόγω των κωμωδιών Tammy και Spy, οι οποίες από κοινού σημείωσαν συνολικές εισπράξεις 335 εκατ. δολαρίων στον κόσμο.

Η Κινέζα Μπινγκμπινγκ Φαν (X-Men: Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος) είναι η μόνη μη Αμερικανίδα στον κατάλογο των 18 πιο καλοπληρωμένων ηθοποιών στον κόσμο, με 21 εκατομμύρια δολάρια.

Η Τζένιφερ Άνιστον έρχεται πέμπτη με 16,5 εκατομμύρια δολάρια. Τα έσοδά της προήλθαν από την ταινία Αφεντικά για σκότωμα 2 που είχε εισπράξεις 106 εκατομμυρίων στο παγκόσμιο box office, αλλά από τα διαφημιστικά της συμβόλαια.

Η Σάντρα Μπούλοκ, η οποία ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο πέρυσι, καταλαμβάνει την 13η θέση φέτος, έπειτα από μια μικρή ανάπαυλα. Το 2014 είχε εκτοξευτεί στην κορυφή της λίστας πέρυσι, μετά την επιτυχία του Gravity. Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός κέρδισε 8 εκατομμύρια δολάρια φέτος μόνο από τα διαφημιστικά της συμβόλαια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

ΑΕΚ- Ολυμπιακός 68-100: Πέρασε στα ημιτελικά και τώρα… Final 4 (vid)

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 100-68 και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Basket League. Πλέον στρέφει την προσοχή του στο Final Four της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024