Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόμπι Ουίλιαμς: «Eλλάδα είσαι μοναδική»

Ρόμπι Ουίλιαμς: «Eλλάδα είσαι μοναδική»

Τον αφήσαμε να μας... ψυχαγωγήσει όπως μας ζητούσε ο βρετανός σταρ Ρόμπι Ουίλιαμς κατά την παρθενική και πολυαναμενόμενη συναυλία του στην Ελλάδα και εκείνος έβαλε φωτιά στη Μαλακάσα από το stage του Terra Vibe ξεσηκώνοντας περισσότερο από 30.000 κόσμο.

Τον αφήσαμε να μας… ψυχαγωγήσει όπως μας ζητούσε ο βρετανός σταρ Ρόμπι Ουίλιαμς κατά την παρθενική και πολυαναμενόμενη συναυλία του στην Ελλάδα και εκείνος έβαλε φωτιά στη Μαλακάσα από το stage του Terra Vibe ξεσηκώνοντας περισσότερο από 30.000 κόσμο.

Η δεύτερη φεστιβαλική ημέρα του επετειακού Rockwave Festival ξκίνησε από νωρίς με τα δυο νεανικά συγκροτήματα Ex Girlfriend’s Perfume και Inconsistencies, ενώ στις 20.45 (έως τις 22.00) τη σκυτάλη πήρε η Ολλανδή Kovacs, το λευκό κορίτσι με τη μαύρη φωνή που έχει κερδίσει το κοινό με το ντεμπούτο άλμπουμ της «Shades of Black» και την οποία είχαμε απολαύσει για πρώτη φορά στη χώρα μας τον περασμένο Απρίλιο στο Βοτανικό. Η Kovacs προσπάθησε να ζεστάνει το κοινό που από εκείνη τη ώρα άρχισε να γεμίζει αισθητά την αρένα του Terra Vibe και το οποίο έδειξε να ανταποκρίνεται θερμά όταν η Kovacs ερμήνευσε το το χιτ της «My Love».

Μετά από ένα μισάωρο διάλειμα και αφού όλα ήταν έτοιμα, την εμφάνισή του στη σκηνή μέσα σε ένα κατακόκκινο φόντο, έκανε ο πληθωρικός σούπερ σταρ Ρόμπι Ουίλιαμς και τo σόου ξεκίνησε. Ο τραγουδιστής και performer ξεσήκωσε το κοινό από την πρώτη στιγμή με το τραγούδι «Let me entertain you». Φορώντας το σμόκιν του ο ιδιαίτερα επικοινωνιακός με το κοινό 41χρονος Robbie Willialms αφού μας είπε «Γεια» στα ελληνικά, εξέφρασε τη χαρά του που «επιτέλους συναντιόμαστε» και συνέχισε λέγοντας: «Γεννήθηκα το 1974, πάχυνα, αδυνάτισα, πάχυνα ξανά, είχα περιπέτειες με τα ναρκωτικά – τώρα δεν έχω, αφού η μαριχουάνα δεν μετράει. Σωστά; – και λυπάμαι πολύ που δεν ήρθα στην Ελλάδα νωρίτερα. Όμως δεν θα μου πάρει πολύ να επιστρέψω εδώ ξανά». Παράλληλα, ο Robbie δεν παρέλειψε να εκφράσει το θαυμασμό του και για τις Ελληνίδες τις οποίες παρατηρούσε από το παράθυρο του ξενοδοχείου του, όπως αποκάλυψε.

Αεικίνητος και γεμάτος ενέργεια στο σχεδόν δίωρο σόου του δεν σταμάτησε στιγμή να τραγουδά, να εκπλήσσει το κοινό, να αστειεύεται μαζί του και να αλωνίζει στη σκηνή. Δεν ήταν λίγες οι στιγμές που βρέθηκε μια ανάσα από τον κόσμο, αφού μπροστά στη σκηνή είχε τοποθετηθεί ένας διάδρομος 15 μέτρων για τις ανάγκες του σόου. Σε μια στιγμή της συναυλίας μάλιστα, ο βρετανός φόρεσε τα λευκά γάντια του και κατέβηκε για να χαιρετίσει το κοινό του.

Η εφ’ όλης της ύλης συναυλία του Ρόμπι Ουίλιαμς φάνηκε να μην αφήνει κανέναν παραπονεμένο. Η θεατρική σκηνική του παρουσία, το μεταδοτικό κέφι του Robbie, τα οπτικά εφέ, ο αξιοπρεπής ήχος, η πολυμελής μπάντα του, οι χορευτές αλλά και τα χορευτικά του ίδιου, δημιούργησαν μια μοναδική και κεφάτη ατμόσφαιρα. Ο βρετανός ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια που το κοινό δεν σταμάτησε στιγμή να τραγουδά μαζί του («Feel», «Me and my monkey», «Νο regrets», «Supreme» σε μια πιο swing εκτέλεση, κ.ά.), ενώ μας έδειξε ότι μπορεί και να ροκάρει εξίσου καλά ερμηνεύοντας τα «Ι still haven’t find what I’m looking for», «We will rock you», «I love rock ‘n’ roll», και «Bohemian Rapdosy».

Ο Robbie εξέπληξε τους θαυμαστές του για άλλη μια φορά όταν εμφανίστηκε στη σκηνή με φούστα και βερμούδα και δεν παρέλειψε να δείξει το εσώρουχό του αλλά και τα… οπίσθιά του. Ξεχωριστές στιγμές κατά τη δίωρη συναυλία του ήταν η συγκινητική εμφάνισή του επί σκηνής με τον πατέρα του Pete Williams που τραγούδησαν μαζί, το χορευτικό σόου με την Ελληνίδα Μαριλέτα που το σενάριο ήθελε να την ανεβάζει από το κοινό, αλλά και οι τηλεφωνικές ευχές των χιλιάδων Ελλήνων και του Robbie – την ώρα της συναυλίας – για τα γενέθλια της συντρόφου του. Ακόμη, σε μια μελωδική στιγμή της βραδιάς ο Robbie πήρε την κιθάρα και τραγούδησε μερικούς στίχους αφιερωμένους στην Ελλάδα που μεταξύ άλλων έλεγαν «Ελλάδα θα ήθελα να ζήσω εδώ» ξεσηκώνοντας ακόμα περισσότερο τους fans του.

Ο Robbie Williams πριν κατέβει από τη σκηνή του Rockwave (στις 00.30 σχεδόν) δήλωσε πως ανανεώνει το ραντεβού του με το ελληνικό κοινό σε 18 μήνες από σήμερα, ενώ η αυλαία έπεσε κάτω από μια βροχή πυροτεχνημάτων και χρωμάτων με τα τραγούδια «She’s the One» παραφράζοντας το στίχο σε «Greece you are the one», «Αngels» και a capella το τραγούδι «My Way».

Η τρίτη φεστιβαλική ημέρα για τα 20 χρόνια του Rockwave Festival θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουλίου με Judas Priest και The Prodigy.

Τζωρτζίνα Ντούτση

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024