Τρίτη 14 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζ.Κ.Σίμονς: Ένα φαβορί για Όσκαρ στη νέα ταινία του Χρ.Παπακαλιάτη

Τζ.Κ.Σίμονς: Ένα φαβορί για Όσκαρ στη νέα ταινία του Χρ.Παπακαλιάτη

Θεωρείται «σιγουράκι» για την πεντάδα των υποψηφίων για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου. Ο Τζέι Κέι Σίμονς είναι πολύ πιθανό να φύγει με το χρυσό αγαλματάκι τη βραδιά των Όσκαρ (στις 22 Φεβρουαρίου 2015). Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε, όμως, πριν από λίγους μήνες στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Θεωρείται «σιγουράκι» για την πεντάδα των υποψηφίων για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου.

Ο Τζέι Κέι Σίμονς είναι πολύ πιθανό να φύγει με το χρυσό αγαλματάκι τη βραδιά των Όσκαρ (στις 22 Φεβρουαρίου 2015).

Στον ρόλο ενός διευθυντή τζαζ ορχήστρας είναι εκπληκτικός. Θυμίζοντας τον στρατιωτικό στο Full Metal Jacket, εκτοξεύοντας προσβολές στους μαθητές του -και ενίοτε πετώντας τους πράγματα-, ο Σίμονς είναι τουλάχιστον απολαυστικός.

Το Όσκαρ θεωρείται πιθανό -κατά κάποιους βέβαιο. Ο Σίμονς είναι υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού Ρόλου, ενώ έχει ήδη κερδίσει αρκετά βραβεία ενώσεων κριτικών για τον ρόλο του στο Whiplash (ο ελληνικός τίτλος είναι Χωρίς Μέτρο).

Ο βετεράνος ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Ανάμεσά τους στο Law and Order και στις ταινίες Spiderman (ερμήνευε τον εκδότη της εφημερίδας όπου εργάζεται ο Πήτερ Πάρκερ).

Το κινηματογραφικό του μέλλον μοιάζει λαμπρό. Ήδη έχει ανακοινωθεί ότι θα εμφανιστεί στην ταινία The Accountant στο πλάι του Μπεν Άφλεκ, ενώ πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Τομ Χίντλεστον στην περιπέτεια Kong: Skull Island για την προέλευση του Κινγκ Κονγκ.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε πριν από λίγους μήνες στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στην οποία πρωταγωνιστεί. Ο Σίμονς ερμηνεύει τον ρόλο του Σεμπάστιαν για τον οποίο δεν έχουν γίνει περισσότερα πράγματα γνωστά.

Η ταινία δεν έχει ακόμα τίτλο και επικεντρώνεται στους έρωτες που γεννιούνται ανάμεσα σε έλληνες και ξένους πολίτες στην Αθήνα της κρίσης.

* Η ταινία «Χωρίς Μέτρο» αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες στις 5 Φεβρουαρίου 2015.

Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 3-3: O Nτουράν σόκαρε τους ρεντς στην ματσάρα του «Villa Park»

Η Λίβερπουλ μπορεί να προηγήθηκε με 3-1, ωστόσο δεν έφυγε με την νίκη από την έδρα της Άστον Βίλα, αφού με δύο γκολ του Ντουράν στο φινάλε της αναμέτρησης, η ομάδα του Ουνάι Έμερι πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Μαϊου 2024