Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στις 27 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του House of Cards

Στις 27 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του House of Cards

Ο νέος κύκλος της δημοφιλούς πολιτικής σειράς House of Cards θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Φεβρουαρίου 2015 στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Netflix

Με ένα teaser βίντεο διάρκειας 12 δευτερολέπτων στο Twitter ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας του τρίτου κύκλου του House of Cards.

Στη σχετική ανάρτηση της Netflix επισημαίνεται πως ο νέος κύκλος επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στο συνδρομητικό δίκτυο στις 27 Φεβρουαρίου 2015. Στο βίντεο φαίνεται το ζεύγος Φρανκ και Κλερ Άντεργουντ (τους οποίους υποδύονται οι ηθοποιοί Κέβιν Σπέισι και Ρόμπιν Ράιτ) να ανεβαίνει τα σκαλιά του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One, προλειαίνοντας το έδαφος για μια ακόμη συναρπαστική τηλεοπτική σεζόν γεμάτη παιχνίδια εξουσίας και βυζαντινές μηχανορραφίες μέσα στον Λευκό Οίκο και το Κογκρέσο.

Η σειρά, που βασίζεται στο ομώνυμο σίριαλ του BBC, εστιάζει στην προσωπικότητα του Φρανκ Άντεργουντ ο οποίος προσπαθεί να φτάσει στην κορυφή της πολιτικής πυραμίδας των ΗΠΑ. Στην τρίτη σεζόν το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στη Ρωσία και τις σχέσεις ανάμεσα σε Ουάσινγκτον και Κρεμλίνο. Για το λόγο αυτό και στη τρίτη σεζόν θα συμμετάσχουν, κατά πάσα πιθανότητα, και δύο μέλη του ρωσικού γυναικείου συγκροτήματος Pussy Riots, η Ναντέζντα Τολοκονίκοβα και η Μαρία Αλιόκινα.

Το House of Cards –που πριν δυο χρόνια έγινε η πρώτη online σειρά που έχει προταθεί από την πρώτη της κιόλας σεζόν για βραβεία Emmy και για Χρυσές Σφαίρες- ξεκίνησε να σκηνοθετεί ο διάσημος αμερικανός σκηνοθέτης Ντέιβιντ Φίντσερ, ο οποίος πλέον επιβλέπει την παραγωγή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024