Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ομαδική έκθεση για τα «Αόρατα νησιά» ταξιδεύει στην Κέα

Ομαδική έκθεση για τα «Αόρατα νησιά» ταξιδεύει στην Κέα

Έργα ζωγραφικής, video, εγκαταστάσεις, κείμενα, αλλά και δράσεις με θέμα τα «Αόρατα Νησιά» ταξιδεύουν με προορισμό την Κέα μέχρι τις 5 Οκτωβρίου. Η ομαδική έκθεση του Ορίζοντα Γεγονότων εγκαινιάζεται απόψε στις 20:30 στο Πνευματικό Κέντρο Στυλιανού Ρέστη στην Κορρησία.

Έργα ζωγραφικής, video, εγκαταστάσεις, κείμενα αλλά και δράσεις με θέμα τα «Αόρατα Νησιά» ταξιδεύουν με προορισμό την Κέα μέχρι τις 5 Οκτωβρίου.

Η ομαδική έκθεση του Ορίζοντα Γεγονότων εγκαινιάζεται απόψε στις 20:30 στο Πνευματικό Κέντρο Στυλιανού Ρέστη στην Κορρησία Κέας.

Ποια είναι τα αόρατα νησιά; Οι αθέατες όψεις του πραγματικού, οι αθέατες όψεις των άλλων, των εαυτών μας, αλλά και οι αθέατες όψεις του χρόνου που άλλοτε σκεπάζει και άλλοτε αποκαλύπτει η πάχνη του. Ίσως το θέμα να είναι τελικά ο τρόπος με τον οποίο μας αποκαλύπτονται οι αθέατες όψεις, «ανάμεσα από τις γραμμές», μια υπόθεση που σχετίζεται με την τέχνη, αλλά όχι μόνο…

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Βαρβάρα Σπυρούλη, Βασίλης Σέγκος, Βασιλική Σοφρά, Γεωργία Μπλιάτσου, Γιάννης Μπέσκος, Γιώργος Χιονάτος, Δέσποινα Πανταζή, Ειρήνη Αντωνή, Ειρήνη Μπαδόλα, Ελένη Καραδήμου, Ελένη Μπέκου, Ελένη Παπαϊωάννου, Ελένη Παβλιτσένκο, Ευσεβία Μιχαηλίδου, Ευστάθιος Γκεβρέκης, Ηλίας Τσακμάκης, Θεοδώρα Ασπρογενίδου, Ιουλία Αθανασάκη, Κορίνα Πρεβεδουράκη, Κωνσταντίνα Μπολιεράκη, Κίμων Αξαόπουλος, Λίτσα Μουσούλη, Λυδία Μαργαρώνη, Μαρία Δουκάκη, Μαρίλη Ζαρκάδα, Στέλλα Παπαθανασίου, Τάσος Μπαμπάσης, Τζένη Καπερνάρου, Τζίμης Ευθυμίου, Τίνα Δανον, Χάρης Βελαώρας.

Η έκθεση πρωτοπαρουσιάστηκε με τις πρώτες συμμετοχές στην Art Athina τον Μάιο 2014 και συνεχίζει ακόμα το ταξίδι της στα ορατά νησιά.

Έχοντας ήδη περάσει από Τήνο, Νάξο, Σαντορίνη φτάνει απόψε στο αγαπημένο νησί των καλλιτεχνών, την Κεα.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης από τις 18:00 έως τις 21:00 (27/9-4/10) και 10:00 έως 13:00 την Κυριακή 28/9 με ελεύθερη είσοδο.

Επόμενοι προορισμοί της έκθεσης είναι η Σύρος και το Ηράκλειο Κρήτης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024