Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δείτε LIVE στο in.gr τη συζήτηση για τις «εικόνες της κρίσης»

Δείτε LIVE στο in.gr τη συζήτηση για τις «εικόνες της κρίσης»

Σε live streaming μεταδίδεται η ανοιχτή συζήτηση που διοργανώνει (σήμερα στις 19:30) το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης με θέμα «Εικόνες της Κρίσης». Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν οι: Πέγκι Σου Άμισον (East Wing), Λόρα Σεράνι (Mois de la Photo 2014, Rencontres de Bamako 2009 και 2011), Σωτήρη Μπαχτσετζή (ανεξάρτητου επιμελητή-ιστορικού τέχνης), Κατερίνας Σταθοπούλου (Τμήμα Φωτογραφίας MOMA).

Σε live streaming μεταδίδεται από το in.gr η ανοιχτή συζήτηση που διοργανώνει (σήμερα στις 19:30) το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης με θέμα «Εικόνες της Κρίσης».

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν οι: Πέγκι Σου Άμισον (East Wing), Λόρα Σεράνι (Mois de la Photo 2014, Rencontres de Bamako 2009 και 2011), Σωτήρη Μπαχτσετζή (ανεξάρτητου επιμελητή-ιστορικού τέχνης), Κατερίνας Σταθοπούλου (Τμήμα Φωτογραφίας MOMA).

Τη συζήτηση θα συντονίσει από το ΜΦΘ η Αλεξάνδρα Αθανασιάδου και όσοι βρεθούν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να την παρακολουθήσουν στον χώρο του Μουσείου (η είσοδος είναι ελεύθερη).

Νωρίτερα το απόγευμα (18:00-19:00) θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης η παρουσίαση του φωτογραφικού τμήματος του ΜΟΜΑ από την Κατερίνα Σταθοπούλου, καθώς και η παρουσίαση του διεθνούς φεστιβάλ φωτογραφίας του Bamako στο Μαλί (από τη Λόρα Σεράνι).

Το Σάββατο, η δράση της PhotoBiennale μεταφέρεται στο Μουσείο Ύδρευσης Θεσσαλονίκης.

Στις 21:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης «Λόγος VII», στην οποία παρουσιάζονται έργα των: Άνδρου Ευσταθίου, Παναγιώτη Λάμπρου, Ζέρεν Γκόκταν, Σεργκέι Σεστάκοφ.

Μετά το τέλος των εγκαινίων της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν οπτικοακουστικές προβολές στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Ύδρευσης.

  • Επιλογή φωτογραφιών 20 δημιουργών από το Φωτογραφικό Κέντρο Stereosis (20’)
  • Petit Lait της Μαρίν Ντρικότ (8.55’’)
  • Maison Master του Ογκουστίν Ρεμπετέ (10.28’’)
  • PhotoBiennale Λόγος (20’’)

Θα ακολουθήσει (στις 22:30 το βράδυ) συναυλία των POLKAR με τους Γιώργο Παπαγεωργίου (φωνή, γιουκαλίλι), Γιάννη Κυρατσό (κιθάρα, φωνή, μαντολίνο), Λάζαρο Πλιάμπα (drums, κρουστά), Γιώργο Αβραμίδη (τρομπέτα), Μιχάλη Σιώνα (μπάσο), Παναγιώτη Ανδρέογλου (ακορντεόν)

Χώρος: Μουσείο Ύδρευσης Θεσσαλονίκης (26ης Οκτωβρίου 19, περιοχή Παλαιών Σφαγείων). Είσοδος ελεύθερη.

  • Λεωφορείο 31, στάση Φιξ, Σφαγεία
  • Δωρεάν μεταφορά από το ΜΦΘ (Α’ Προβλήτα) προς το Μουσείο Ύδρευσης στις 20.45 και στις 21.00 και επιστροφή στις 00.00 και 00.30.

    Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

    Sports in

    Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

    Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Σάββατο 27 Απριλίου 2024