Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 12 Ιουνίου

Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 12 Ιουνίου

Καλοκαίρι με ρομαντισμό και κωμωδία. Το Πώς Να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο Σας επιστρέφει με ένα animation εντυπωσιακό και τρυφερό, ενώ ο Σεθ ΜακΦάρλαν τα βάζει με την Άγρια Δύση. Για τους ρομαντικούς, η Παριζιάνα Αμελί επιστρέφει στις αίθουσες.

Καλοκαίρι με ρομαντισμό και κωμωδία. Το Πώς Να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο Σας επιστρέφει με ένα animation εντυπωσιακό και τρυφερό, ενώ ο Σεθ ΜακΦάρλαν τα βάζει με την Άγρια Δύση. Για τους ρομαντικούς, η Παριζιάνα Αμελί επιστρέφει στις αίθουσες.

Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας 2

(3/5)

Ο Ψαρής και ο Φαφούτης σε νέες περιπέτειες. Αφού οι Βίκινγκ έχουν «υιοθετήσει» για τα καλά τους δράκους, καλούνται να τα βάλουν με έναν δρακοκαβαλάρη, ο οποίος ετοιμάζει έναν στρατό δράκων. Ο Ψαρής θα έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του, αλλά και με νέες προκλήσεις. Μία από τις καλές στιγμές animation των τελευταίων ετών, διατηρεί τον… σοβαρό της χαρακτήρα, αν και αυτή τη φορά γίνεται λίγο περισσότερο ηθικολογική και μελό από ότι θα ήθελε κανείς. Οπτικά, πάντως, είναι υπέροχοι και οι δημιουργοί έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους στον σχεδιασμό των διαφορετικών δράκων. Και σε 3D.

Σκηνοθεσία: Ντιν Ντεμπλουά
Με τις φωνές των: Βαγγέλη Ευαγγέλου, Ιφιγένειας Στάικου, Νίκου Παπαδόπουλου, Ηρ.Μπέζου, Βασίλη Μήλιου, Δημήτρη Χαβρέ, Γιώτας Μιλίτση

Χίλιοι τρόποι να πεθάνεις στην Άγρια Δύση

(1,5/5)

Ο σκηνοθέτης του Ted, Σεθ ΜακΦάρλαν, επιστρέφει με μία κωμωδία για την Άγρια Δύση. Βασικός ήρωας ο Άλμπερτ, ένας διανοούμενος κτηνοτρόφος, που απορρίπτει τους κώδικες του Far West. Δεν θα μείνει για πολύ αμέτοχος, όμως, ειδικά μετά τη γνωριμία του με την «επικίνδυνη» Άννα, τον σύζυγο της οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει. O σκηνοθέτης/σεναριογράφος/πρωταγωνιστής ΜακΦάρλαν προσπαθεί να μην αφήσει τίποτα όρθιο στο είδος του γουέστερν, αλλά στη πορεία χάνει το χιούμορ του. Το πρόβλημα με την ταινία δεν είναι εάν προσβάλλει ή όχι τον θεατή (δεν τον προσβάλλει), αλλά ότι τελικά δεν προκαλεί γέλιο.

Σκηνοθεσία: Σεθ ΜακΦάρλαν
Πρωταγωνιστούν: Σεθ ΜακΦάρλαν, Σαρλίζ Θέρον, Λίαμ Νίσον, Αμάντα Σέιφριντ, Τζιοβάνι Ριμπίζι, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Σάρα Σίλβερμαν

Μια Γαλλίδα στο Μανχάταν

(2/5)

Τρίτη ταινία για την παρέα της Βαρκελώνης που γνωρίσαμε στο Euroflirt. Ο Ξαβιέ δεν ξέρει ακόμα τι είναι αυτό που θέλει στη ζωή του και θα χρειαστεί να μετακομίσει από τη Γαλλία στη Νέα Υόρκη προκειμένου να είναι κοντά στα παιδιά του. Τα πράγματα θα περιπλακούν όταν η πρώην ερωμένη του Μαρτίν θα έρθει στις ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους. Χαριτωμένη κομεντί που δεν ξεφεύγει, ωστόσο, από την κλασική συνταγή, ενώ είναι και μεγάλη σε διάρκεια. Για τους θαυμαστές των προηγούμενων δύο ταινιών του Σεντρίκ Κλαπίς. Οι υπόλοιποι μπορούν να απολαύσουν καλύτερα την Αμελί. Όσο για τον ελληνικό τίτλο; Τουλάχιστον άστοχος.

Σκηνοθεσία: Σεντρίκ Κλαπίς
Πρωταγωνιστούν: Ρομέν Ντιρί, Οντρέ Τουτού, Σεσίλ Ντε Φρανς, Κέλι Ράιλι, Σαντρίν Χολτ

Το Χέρι του Ενός Εκατομμυρίου

Αθλητική ταινία για το μπέιζμπολ από αυτές που αρέσουν στους Αμερικανούς. Ένας αθλητικός μάνατζερ διοργανώνει ένα ριάλιτι στην Ινδία για να ανακαλύψει το επόμενο μεγάλο ταλέντο του μπέιζμπολ. Μαζί του έχει για βοήθεια έναν πρώην παίκτη. Η ταινία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

Σκηνοθεσία: Κρεγκ Γκιλέσπι
Πρωταγωνιστούν: Τζον Χαμ, Άλαν Άρκιν, Μαντούρ Μιτάλ, Σουράϊ Σάρμα, Λέικ Μπελ

Αμελί

(5/5)

Η Αμελί, η γλυκιά Γαλλίδα που έκανε θραύση, επιστρέφει στους κινηματογράφους σε νέες κόπιες. Η τρυφερή ταινία του Ζαν Πιέρ Ζενέ έχει ως ηρωίδα μια νεαρή Γαλλιδα που αναζητά πάντα να βοηθήσει τους άλλους, υπονομεύοντας χωρίς να το καταλαβαίνει τον εαυτό της. Το γαλλικό σινεμά στα καλύτερά του σε μία ταινία που έμεινε χαραγμένη στη σύγχρονη ευρωπαϊκή κουλτούρα.

Σκηνοθεσία: Ζαν Πιέρ Ζενέ
Πρωταγωνιστούν: Οντρέι Τοτού, Ματιέ Κάσοβιτς

Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαριά «καμπάνα» από την UEFA στον ΠΑΟΚ!

Η UEFA έριξε βαρύ χρηματικό πρόστιμο στον ΠΑΟΚ αλλά και ποινή μετακίνησης των φιλάθλων του στο πρώτο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024