Πέμπτη 16 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πήραν οι πρώτες δέκα χώρες το «εισιτήριο» για τη Eurovision

Πήραν οι πρώτες δέκα χώρες το «εισιτήριο» για τη Eurovision

Oι πρώτες δέκα χώρες κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision. Οι χώρες που προκρίθηκαν από τον πρώτο ημιτελικό είναι οι: Μαυροβούνιο, Ουγγαρία ,Ρωσία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Σαν Μαρίνο, Ουκρανία, Σουηδία, Ολλανδία, Ισλανδία. Η Ελλάδα με το «Rise Up» θα δώσει τη μάχη στον δεύτερο ημιτελικό, την Πέμπτη (22:00, ΝΕΡΙΤ), από τον οποίο θα περάσουν οι άλλες 10 χώρες. Το Σάββατο ο τελικός.

Oι πρώτες δέκα χώρες κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision.

Οι χώρες που προκρίθηκαν στον πρώτο ημιτελικό είναι οι:Μαυροβούνιο, Ουγγαρία ,Ρωσία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Σαν Μαρίνο, Ουκρανία, Σουηδία, Ολλανδία, Ισλανδία

Δεκαέξι χώρες διαγωνίστηκαν στον πρώτο ημιτελικό: Αρμενία, Λετονία, Εσθονία, Σουηδία, Ισλανδία, Αλβανία, Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν, Ουκρανία, Βέλγιο, Μολδαβία, Σαν Μαρίνο, Πορτογαλία, Ολλανδία, Μαυροβούνιο, Ουγγαρία.

Η Ελλάδα με το «Rise Up» θα δώσει τη μάχη στον δεύτερο ημιτελικό, την Πέμπτη (22:00, ΝΕΡΙΤ), από τον οποίο θα περάσουν οι άλλες 10 χώρες.

Στον δεύτερο ημιτελικό, μία θέση στη δεκάδα διεκδικούν οι: Νορβηγία, Ισραήλ, Γεωργία, Αυστρία, Λιθουανία, Πολωνία, Μάλτα, ΠΓΔΜ, Φινλανδία, Ιρλανδία, Ρουμανία, Σλοβενία, Λευκορωσία, Ελλάδα, Ελβετία.

Οι ιδρυτικές χώρες του θεσμού (ενισχύουν και οικονομικά τη διοργάνωση) δηλαδή Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία – γνωστές και ως «BIG 5»- έχουν περάσει κατευθείαν στον τελικό μαζί με την διοργανώτρια Δανία.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στη Δανία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οι 10 πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο: Πέμπτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του αμερικανικού περιοδικού Forbes, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι πολύ ψηλά στη λίστα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Μαϊου 2024