Τετάρτη 15 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παρέλαση των μικρών καρναβαλιστών στην Πάτρα

Παρέλαση των μικρών καρναβαλιστών στην Πάτρα

Περισσότεροι από 8.000 μικροί καρναβαλιστές πήραν μέρος στη μεγάλη παρέλαση του καρναβαλιού των μικρών στην Πάτρα, το οποίο είχε ως θέμα, «Μεσ' την τρελή αποκριά βάζω κι εγώ μια πινελιά». Την παρέλαση άνοιξε η μπαντίνα του δήμου Πατρέων και ακολούθησαν, ο «Τζίτζικας», που είναι η μασκότ του καρναβαλιού των μικρών, και η ομάδα του θεάτρου δρόμου X-Saltibagos, πλαισιωμένοι από τα επτά άρματα, καθώς και ένα μουσικό άρμα.

Περισσότεροι από 8.000 μικροί καρναβαλιστές πήραν μέρος στη μεγάλη παρέλαση του καρναβαλιού των μικρών στην Πάτρα, το οποίο είχε ως θέμα, «Μεσ’ την τρελή αποκριά βάζω κι εγώ μια πινελιά».

Την παρέλαση άνοιξε η μπαντίνα του δήμου Πατρέων και ακολούθησαν, ο «Τζίτζικας», που είναι η μασκότ του καρναβαλιού των μικρών, και η ομάδα του θεάτρου δρόμου X-Saltibagos, πλαισιωμένοι από τα επτά άρματα, καθώς και ένα μουσικό άρμα.

Οι στολές των μικρών καρναβαλιστών χαρακτηρίστηκαν ως πρωτότυπες, καλλιτεχνικές, σατιρικές και ευρηματικές, ενώ μέσα από τα χρώματα και τις ζωγραφικές πινελιές κυριάρχησαν το χιούμορ και η φαντασία, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα πολύχρωμο μωσαϊκό.

Καθ΄ όλη την διάρκεια της παρέλασης, η Πάτρα γέμισε με χαμόγελα αισιοδοξίας και πλημμύρισε με μουσικές, ήχους φωνές και γέλια, ενώ οι μικροί καρναβαλιστές έτρεχαν και χόρευαν με ξεγνοιασιά.

Οι καλές καιρικές συνθήκες έδωσαν την ευκαιρία στους μικρούς καρναβαλιστές να χαρούν την συμμέτοχή τους στην παρέλευση.

Φέτος, στην παρέλαση συμμετείχαν και ομάδες εκτός Πατρών, όπως από τη Λαμία, τα Ιωάννινα, τη Ναύπακτο και την Κάτω Αχαΐα.

Επίσης πήραν μέρος «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με θέμα «Παιδικά Παραμύθια» και τη συμμετοχή παιδιών από όλη την Ελλάδα, καθώς και σύλλογοι παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Εμφύλιος» με Κωνσταντίνου στον Παναθηναϊκό

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τα... ΄έχωσε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή το φιάσκο του τελικού Κυπέλλου και προκάλεσε αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Μαϊου 2024