Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έλεν Πέιτζ: Είμαι ομοφυλόφιλη, κουράστηκα να κρύβομαι

Έλεν Πέιτζ: Είμαι ομοφυλόφιλη, κουράστηκα να κρύβομαι

Η ηθοποιός Έλεν Πέιτζ, που είχε προταθεί για το βραβείο Όσκαρ για το ρόλο της έφηβης εγκύου στην ταινία «Juno», αποκάλυψε την Παρασκευή ότι είναι ομοφυλόφιλη. «Κουράστηκα να κρύβομαι και κουράστηκα να λέω ψέματα» είπε η 26χρονη καναδή ηθοποιός στη διάρκεια ομιλίας της σε συνέδριο για ανήλικους ομοφυλόφιλους που οργάνωσε στο Λας Βέγκας η Εκστρατεία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Η ηθοποιός Έλεν Πέιτζ, που είχε προταθεί για το βραβείο Όσκαρ για το ρόλο της έφηβης εγκύου στην ταινία «Juno», αποκάλυψε την Παρασκευή ότι είναι ομοφυλόφιλη.

«Κουράστηκα να κρύβομαι και κουράστηκα να λέω ψέματα» είπε η 26χρονη καναδή ηθοποιός στη διάρκεια ομιλίας της σε συνέδριο για ανήλικους ομοφυλόφιλους που οργάνωσε στο Λας Βέγκας η Εκστρατεία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

«Είμαι εδώ σήμερα επειδή είμαι ομοφυλόφιλη. Και επειδή ίσως μπορώ να κάνω τη διαφορά, να βοηθήσω άλλους να ζήσουν πιο χαλαρά και πιο ελπιδοφόρα. Ανεξαρτήτως αυτού, αισθάνομαι ότι έχω μια προσωπική υποχρέωση και μια κοινωνική ευθύνη» τόνισε.

Η Πέιτζ, που έχει παίξει σε πολλές ταινίες όπως στο «Inception», το «X-Men: Η τελική αναμέτρηση» και «Στη Ρώμη με αγάπη», αυτήν την περίοδο γυρίζει την ταινία «Freeheld», ένα δράμα για μια ετοιμοθάνατη αστυνομικό που αγωνίζεται να εκχωρήσει τη σύνταξή της στην ερωμένη της.

Στην ομιλία της η ηθοποιός είπε ότι υπέφερε για πολλά χρόνια επειδή φοβόταν να ομολογήσει δημοσίως τις σεξουαλικές προτιμήσεις της. «Υπέφερε το πνεύμα μου, υπέφερα ψυχικά, υπέφεραν οι σχέσεις μου. Και βρίσκομαι σήμερα εδώ, με όλους εσάς, στην απέναντι πλευρά όλου αυτού του πόνου» είπε.

Η Εκστρατεία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ανάρτησε την ομιλία της Πέιτζ στον ιστότοπό της και την συνεχάρη για το θάρρος της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νέος «τεχνικός διευθυντής» της Αλ Νασρ (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι ο απόλυτος σταρ στη Σαουδική Αραβία και να σκοράρει ακατάπαυστα με την Αλ Νασρ, όμως 1,5 χρόνο μετά φαίνεται να έχει αναλάβει και νέο κομβικό ρόλο στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024