Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γούντι Άλεν: Δεν κακοποίησα ποτέ την κόρη μου

Γούντι Άλεν: Δεν κακοποίησα ποτέ την κόρη μου

Ο Γούντι Αλεν αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την υιοθετημένη κόρη του, όταν αυτή ήταν επτά ετών. «Εγώ δεν κακοποίησα ποτέ την Ντίλαν» λέει ο Αλεν. «Την αγάπησα και ελπίζω κάποια στιγμή να αντιληφθεί πως έχει απομακρυνθεί από έναν στοργικό πατέρα και εξαπατηθεί από τη μητέρα της, η οποία νοιάζεται περισσότερο για το πώς θα ξεσπάσει το θυμό της παρά για την ευημερία της κόρης της».

Ο διάσημος σκηνοθέτης Γούντι Αλεν αρνήθηκε τις πρόσφατες κατηγορίες εναντίον του ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την υιοθετημένη κόρη του, όταν αυτή ήταν επτά ετών.

Σε ανοικτή επιστολή που δημοσιοποίησε την Παρασκευή, ο Άλεν επιμένει ότι οι ισχυρισμοί αυτοί είναι μυθοπλασίες της πρώην συντρόφου του, ηθοποιού Μία Φάροου, με την οποία βρισκόταν τότε σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Η απάντηση του Άλεν, 78 ετών, σχετικά με τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης της Ντίλαν Φάροου, πλέον 28 ετών, δημοσιοποιήθηκε στο site της New York Times.

Πέντε ημέρες νωρίτερα η κοπέλα έδωσε στην εφημερίδα τη δική της άποψη για το τι είχε συμβεί, υποστηρίζοντας τους ισχυρισμούς της μητέρας της, η οποία το 1992 είχε κατηγορήσει τον Άλεν ότι είχε ασελγούσε πάνω στην ανήλικη κόρη του.

«Εγώ δεν κακοποίησα ποτέ την Ντίλαν» γράφει ο Αλεν. «Την αγάπησα και ελπίζω κάποια στιγμή να αντιληφθεί πως έχει απομακρυνθεί από έναν στοργικό πατέρα και εξαπατηθεί από τη μητέρα της, η οποία νοιάζεται περισσότερο για το πώς θα ξεσπάσει το θυμό της παρά για την ευημερία της κόρης της».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024